Skocz do zawartości

Wisco i inne w 1.8 z 1992r gdzie sprawdzić w Łodzi auto

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Witam

mam zamiar kupić e 30 z 1.8 w kombi - gdzie mógłbym sprawdzić w Łodzi lub Bełchatowie autko - czy polecacie jakiegoś fachmana ?

ile kosztuje wymiana wiska z częściami ?

na co zwrócić szczególną uwagę przy kupnie takiego auta ?

Pozdrawiam

Mario

Opublikowano

wymiana sprzegla wiskotycznego to nie zadna operacja sprawdz czy jest popsute( dodajac gazu sprawdz czy wiatrak rowniez przyspiesza-jesli nie przyspiesza do wymiany) kup na allegro za 140zł i chyba kluczem 32 sie je odkreca i po prostu wkreca nowa.Na co zwrocic uwage na wszytsko- tak jak jest opisane w milionach postow na tym forum

http://img314.imageshack.us/img314/9448/pawlazdjecia012fa6.th.jpg

Opublikowano
moim zdaniem może sie nie wł. gdy sie depnie gaz, w moim E30 nie słyszałem wiska od czasu gdy na dworze jest dość zimno, no ale może wynika to z tego że jezdze spokojnie, lecz latem przy takiej jeżdzie wisko się załączało.
...nieważnie dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
Opublikowano
mam zamiar kupić e 30 z 1.8 w kombi - gdzie mógłbym sprawdzić w Łodzi lub Bełchatowie autko - czy polecacie jakiegoś fachmana ?

Sprawdzić można na ul. Teresy przy stadionie Startu w serwisie Braci Jagiełło.

Albo we wtorek wieczorem na spotkaniach BMW Klub Łódź :D :D :D

NSW