Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazłem fajną 530d touring tylko że jest po dzwonie i nie wiem czy warto mi ją kupić cenę ma niską podług rocznika ale do wymiany jest tylni zderzak,lampa klapa i błotnik słupek żekomo nie jest uszkodzony :mad2:

jak myślicie czy warto się w to pakować bo chciałem nią kilka lat pojeżdzić i czy to nie będzie miało skutków na bezpieczeństwie :shock:

proszę pomóżcie :modlitwa:

Opublikowano
Jak jest w dobrym stanie, ma sprawdzony przebieg to warto ja chociaz obejrzec z jakims fachowcem, ktory oceni uszkodzenie :wink:
Opublikowano

Problem teraz jest inny. Jak ktoś ciągnie lekko uszkodzony samochód to go robi i sprzedaje jako "100% bezwypadkowy". Te co sprzedają rozbite są mocno trafione.

Ja nie mam nic przeciwko kupowaniu bitych samochodów. Około 70% drogich samochodów, które widzimy na naszych drogach (poza salon PL) było mocno bite. Jeżeli są dobrze zrobione to nie ma wpływu na bezpieczeństwo i prowadzenie samochodu. Podstawa to kupić auto po dzwonie i robić je we własnym zakresie.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

ewentualnie wrzuć foty na forum.

ps dobrze się zastanów nad kosztami, zobacz co jest zepsute, poszukaj np na allegro ile mogą kosztować takie elementy, dodaj wszystko do siebie, potem pomnóż wszystko raz 2 i powinien ci wyjść szacowany koszt naprawy :mrgreen: