Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sprawdz baterie w sluchawce..

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

Jeżeli kolega ma przewodowy telefon, to nie ma baterii ...

Podaj więcej szczegółów - jaki rocznik w jakim sensie nie działa itd ..., a jeszcze wcześniej poczytaj forum - dużo było o telefonach w BMW ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
bmw 740 rocznik 95 i wogole nic nie wyswietla tylko jak wlaczam swiatla to sie swieci przycisk do wyjmowania sluchawki a gdzie mam szukac tych baterii?
Opublikowano
Sprawdz polonczenia pod podloketnikiem i w bagazniku po lewej stronie tam gdzie jest zmieniarka itd..moze cos sie rozlonczylo jesli wogole dechu nie daje.Baterii nie szukaj poniewaz ich nie ma .Pozdrawiam
Opublikowano
podepne sie pod temat. Mam motorole international 1000 w swoim BMW E36 '92. Jak wloze karte zeby sprobowac czy dziala to karta sie pali. Nie wiecie co jest grane. Probowalem tez karte z podobnego telefonu i tez niesttey sie spalila. Czy ma to zwiazek ze powinny byc jakies inne karty??

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

• 3 lata później...
Opublikowano

Mam podobny problem , E39 rok 2000 telefon na kablu - brak oznak życia .

Bezpieczniki i kable w bagażniku OK. Na wyświetlaczu Nawi jest opcja Telefon ale kliknięcie na nią nic nie zmienia.

Jak włączyć to cudo ???

Spróbuję rozebrać podłokietnik ale nie wiem jak do tego się zabrać :duh:

Znika mi też i pojawia się audio w radio i TV ale to chyba inna bajka.

Pozdrawiam i proszę o pomoc !