Skocz do zawartości

e46 Brak informacji o OIL INSPECTION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, nie moge sobie poradzic, prosze o pomoc w jaki sposob uaktywnic informacje Oil Inspection - informacja o zblizajacej sie wymianie oleju w pozostalych km. po odpaleniu silnika mam tylko informacje o service inspection. pozdrawiam wsztystkich i dziekuje z gory za pomoc. msh7
Opublikowano
tylko ze do konca "service" pozostalo jeszcze 20500km.... a informacji o wymianie oleju nigdzie nie moge podgladnac. pozdrawiam
Opublikowano
U mnie co druga Inspekcja był wymieniany olej czyli co ok 30tys km i tak jest do tej pory ale ja to zmienię i bedę zmieniał co 15 bo nie jeżdżę dużo więc co rok - natomiast po przekręceniu stacyjki za zapłon i wciśnięciu przycisku z pracej w licznikach znika napis inspekcja a pojawia mi się taki malutki zegarek i data 1206 - wyczytałem że to data wymiany płynu hamulcowego jaka u mnie przypada właśnie na grudzień 2006