Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja Ci powiem:

ci mają E36 Coupe, którzy nie jeżdżą wózkami dla ludu.

a poza tym porównanie: dwie litery przeciwko trzem :twisted:

18.11.2006

Forza evil!

Opublikowano
ja Ci powiem:

ci mają E36 Coupe, którzy nie jeżdżą wózkami dla ludu.

a poza tym porównanie: dwie litery przeciwko trzem :twisted:

Jak to dobrze, ze nie jeżdże wózkami dla ludu, tylko dla elity

:D :D :D :D :D :D

Kapeluszanej.... :D :D

Opublikowano

Strasznie mnie interesują Twoje privy...

Już widzę ten śmiertelnie niebezpieczny rajd- heblujesz to swoje Mk3 1.4 do odcięcia, żeby móc powąchać spaliny Coupejki :mrgreen: :mrgreen:

E36 Coupe w Trójmieście jest dużo, podejrzewam, że to nie jedyne od którego zebrałeś baty...

Szukaj wiatru w polu :duh:

Opublikowano

Już widzę ten śmiertelnie niebezpieczny rajd- heblujesz to swoje Mk3 1.4 do odcięcia, żeby móc powąchać spaliny Coupejki :mrgreen: :mrgreen:

E36 Coupe w Trójmieście jest dużo, podejrzewam, że to nie jedyne od którego zebrałeś baty...

Polecam dalej kupić okulary :D :D :D :D :D

Priv poszedł.

Opublikowano
nie dzieki zaduzo wlozylem pracy i kasy aby sie tak bawic! Proponuje nfs carbon do tego a pozatym ta bmka to samochod teraz zony ja mam swoj w Angli to dopiero maszynka ale niewazne
Opublikowano

Priv poszedł.

Oktavia czy Golf, ten sam badziew...

Dzięki za radę, a ja polecam Ci zezłomować to toczydło i kupić porządny samochód (czyt. BMW)

Opublikowano

Priv poszedł.

Dzięki za radę, a ja polecam Ci zezłomować to toczydło i kupić porządny samochód (czyt. BMW)

Jawor zastanowow sie prosze nad bzdurami, ktore wypisujesz...

Stare, 15-lenie BMW to porzadny samochod... :duh: :duh:

Kup sobie "porzadne" auto albo chociaz sie raz takim przejedz - polecam :wink:

Temat - dno :evil:

Opublikowano

Dzięki za rade.

Polecam dalej kupic bryle, bo moze nie jeździsz BMW jak nie doróżniasz Skody od VW :D :D :D :D :D :D :D

Opublikowano

Dzięki za rade.

Polecam dalej kupic bryle, bo moze nie jeździsz BMW jak nie doróżniasz Skody od VW :D :D :D :D :D :D :D

moze moderatorzy zamkna ten inteligentny temat zanim golfiarz zacznie kogos obrazac :evil:

Golfiarz a moze ten ktos z cupeji sie wogole z toba nie scigał :?: moze ty sie scigałes a on jechał normalnie i dlatego wygrałes :?: :worried:

Opublikowano
Dziwne :!: Temat nic nie wnosi, a nadal istnieje. :duh: Ciągnie się jak makaron, jest nudny jak flaki w oleju i zmierza tylko w jednym kierunku. :? Po co to komu :?: :think:
Opublikowano

Dzięki za rade.

moze moderatorzy zamkna ten inteligentny temat zanim golfiarz zacznie kogos obrazac :evil:

Golfiarz a moze ten ktos z cupeji sie wogole z toba nie scigał :?: moze ty sie scigałes a on jechał normalnie i dlatego wygrałes :?: :worried:

Ty bumiarz.... :evil:

Gdzie obraziłem kogoś??

Normalnie szukam, ale tu niestetyy kompleksy wylaża....

Opublikowano
Dziwne :!: Temat nic nie wnosi, a nadal istnieje. :duh: Ciągnie się jak makaron, jest nudny jak flaki w oleju i zmierza tylko w jednym kierunku. :? Po co to komu :?: :think:

Chyba po to zebyscie sie mogli dowartosciowac i wywalic kompleksy.

Ja zadałem normalne pytanie a zostałem psoądzony o debilizm, krtótkowidzctwo itp.

Jak ktos nie znał albo nie wie, to poco sie odzywał.

A jak nudzi to nie czytać.

Opublikowano

Moglbym porownywac Terrano i Clio do Twojej BMW, ale tego nie zrobie, bo chyba nie ma to sensu.

Przypuszczam, ze jak kiedys bedzie Cie stac (szczerze Ci tego zycze...) na porzadny, w miare nowy albo calkiem nowy samochod pewnie zmienisz podejscie.

Jak narazie masz stare auto, nawet nie jakies szczegolne i uwazasz je za najlepsze - ja wszyscy wiemy punkt widzenie zalezy od punktu siedzenia :wink:

A ja za to bardzo lubie i Skode i inne marki (nie tak preztizowe jak BMW czy MB)

Francuzy - swietne, bezpieczne wozy i maja styl.

Mialem do czynienie z wieloma samochodami Renault w domu (ok. 15 przez 10 lat, wszystkie nowe) i uwazam, ze sa naprawde porzadne, wbrew opini uzytkownikow ponad 10-letniech samochodow niemieckich producentow.

Jak wszytko dobrze pojdzie, w czerwcu kupie sobie wlasnie samochod tej marki, Vel Satis-a i jadac nim nie bede mial takich kompleksow jak niektorzy uzytkonicy starych BMW, a po prostu bede czerpal radosc z jazdy nie tylko zarezerwowanej dla nich :wink:

A ja wolałbym 100 razy od czego kolwiek innego, zeby tacy ludzie jak ty nie udzieleli sie na tym forum :cool2:

Opublikowano
Moglbym porownywac Terrano i Clio do Twojej BMW, ale tego nie zrobie, bo chyba nie ma to sensu.

Przypuszczam, ze jak kiedys bedzie Cie stac (szczerze Ci tego zycze...) na porzadny, w miare nowy albo calkiem nowy samochod pewnie zmienisz podejscie.

Jak narazie masz stare auto, nawet nie jakies szczegolne i uwazasz je za najlepsze - ja wszyscy wiemy punkt widzenie zalezy od punktu siedzenia :wink:

A ja za to bardzo lubie i Skode i inne marki (nie tak preztizowe jak BMW czy MB)

Francuzy - swietne, bezpieczne wozy i maja styl.

Mialem do czynienie z wieloma samochodami Renault w domu (ok. 15 przez 10 lat, wszystkie nowe) i uwazam, ze sa naprawde porzadne, wbrew opini uzytkownikow ponad 10-letniech samochodow niemieckich producentow.

Jak wszytko dobrze pojdzie, w czerwcu kupie sobie wlasnie samochod tej marki, Vel Satis-a i jadac nim nie bede mial takich kompleksow jak niektorzy uzytkonicy starych BMW, a po prostu bede czerpal radosc z jazdy nie tylko zarezerwowanej dla nich :wink:

A ja wolałbym 100 razy od czego kolwiek innego, zeby tacy ludzie jak ty nie udzieleli sie na tym forum :cool2:

hehe Francuzy sa calkiem spoko sam mam jednego :roll2:

a nie wolisz BMW zamiast vel satisa?? fakt faktem ze vel satis ladnie wyglada a najwiekszy diesel jest swietny ale nadal bynajmniej ja widze wewnetrzne ble ze to nie BMW to samo widze w 106 ktora dostalem bo mamie sie zachcialo BMW a mialo byc odwrotnie hehe.....

moje modele