Skocz do zawartości

Kto w dolnośląskim ma interfejs ? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zdiagnozować swoje BMW tzn podłączyć pod komputer i zobaczyć co tam gra, dlatego pytam się kto ma prywatnie taki kabel (program mam CarSoft 6.1.4) i po wczesniejszym ugadaniu moglby mi zrobic takie cos ? Wizyte w warsztacie zostawiam na sam koniec.

Chcialbym to zrobic z czystej ciekawosci. Zastanawiam sie tez na takim kablem (czy mi bedzie dzialal - niby pisze ze tak ale rzucie fachowym okiem) http://www.allegro.pl/item143595276_interfejs_diagnostyczny_kkl_vag_opel_bmw.html

Najlepiej Wrocław, a jak nie to dolnośląskie :)

Oczywiscie nie ma nic za darmo ;)

Edytowane przez efendi

Opublikowano
podlaczam sie pod temat czy jest to cos warte bo jestem na tepamie jechania po autko do niemiec i to wlasnie by sie przydalo :roll:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Wlasnie też kogoś takiego z Wrocławia poszukuje, a w ogóle to prosze o wypowiedzi osób, które mają interfejs (nie koniecznie ten model), bo chyba lepiej kupic niż płacic min. 100 zł za kazdym razem jak jest problem, a poza tym chyba można spokojnie inspekcje kasowac?
Opublikowano
  • Autor
Kriss33 --> akurat inspekcje to szybciej i bezpieczniej skasujesz kablekim, poszukaj na forum :) albo daj e-mail to Ci wysle.