Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nigdzie nie moge dostać żarówek do halogenów do e46 po liftingu są tam niby H11 i gdzie sie nie spytam tam mówią ze nie słyszeli o takich moze ktoś wie gdzie dostane i mniej więcej w jakiej cenie
Opublikowano
U mnie mam OSRAM SUPER +30% , takie żarówki mają jeszcze FORDY w halogenach cena 43zł

a powiedz mi jeszcze czy te zarówki sa z końcowka kostką bo jedna mam przepaloną a drugiej wcale i czy wystawiasz je gdzies na allegro lub jak mogę je zdobyć od ciebie Zgóry dzieki

Opublikowano
http://img183.imageshack.us/img183/985/im002553jw0.th.jpg

Tak one wygądają, na allegro nie wystawiam,poprostu pracuje w STACJI OBSłUGI SAMOCHODóW i mamy cały magazyn różnych części.

Jak chcesz to mogę Ci pocztą wysłać za pobraniem z fakturą paragonem zreszta co wolisz

ok to wyslij mi za pobraniem wystarczy paragon tylko dwie szt o takie mi własnie chodziło Mój adres: Łaziński Marcin 62-650 Kłodawa ul.Kapicy 2/17

Dzieki tego szukałem mozesz mi wysłać pod koniec tygodnia bedzie mi lepiej pasowało zeby było na poniedziałek bo mam wypłate :)

Opublikowano
Wiesz co znając ruchy poczty to jak Ci wysle jutro to pewnie dopiero Ci przyjdzie na poniedzialek,juz nie raz się o tym przekonałem

ok niech tak będzie dzięki w końcu bede widział we mgłe :)