Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam kilka pytań a nie mogę tego znaleźć :)

- gdzie jest fabryczna syrena alarmu w E39 '97 Touring co wyje jak klakson - pytam bo chce zmienic na jakas co normalnie wyje. Znalazlem na forum link do tego ale czy obejmuje to tez moje auto http://www.bmwdiy.info/alarm-siren/

- ile mam czasu przy zmianie baterii w kluczykach zebym nie musial ich pozniej programowac bo nie wiem jak :D ? - to juz wiem :)

- moje ostatnie pytanie :), czy da sie jakos wylaczyc poduszki procz poduszki kierowcy i pasazera ? (chodzi mi o kurtyny i boczne w drzwiach). Pytam sie bo bo wiem ze Peugocie 307 jest taka mozliwosc - przekrecamy taki kluczyk obok recznego.

Opublikowano (edytowane)

a jak wylaczyc ta poduszke pasazera ?

i jeszcze jedna sprawa:

Mam do swojego auta 2 kluczyki z przyciskami. Jeden z nich jest malo uzywany i wyglada jak nowy a drugi natomiast byl caly czas uzywany i ma wydarte przyciski. Moje pytanie jest nastepujace.

Czy jak kupie kluczyk od byle jakiej E39 z roku od 96 do 99 to czy da rade do "nowej" obudowy przełożyć mój klucz czyli metal z wycieciamy i elektronike ? Wiem ze nie zrobie tego w minute wiec i tak bede programowal kluczyk.

Ktos robil taki przeszczep ?

Edytowane przez efendi