Skocz do zawartości

Ista - Na własne potrzeby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 

Przeszukałem forum, tematy albo stare albo osoby nie odpisują. 
Potrzebuje Isty na własne potrzeby, skąd na wziąć ? Kupić standalone na olx czy jest jakieś sensowne dojście do pełnej wersji którą będę mógł 

a) odczytać błędy 

b) zrobić diagnostykę / adaptację 

c) zakodować wyposażenie 

Opublikowano

Ciężko tutaj... Sam próbowałem.

Albo nikt "nie ma", albo milczą jak zaklęci.

A z drugiej strony, jak podesłałem coś, to nawet dziękuję nie było...

Myślałam, że forum to fajna, zjednoczona, współpracująca i pomagająca społeczność, ale takich to na palcach jednej ręki można tutaj policzyć 🤔

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Może brutalnie, ale właśnie to co myślę.

Znalezienie instalatora (takiego że się klika dalej, dalej, dalej, zakończ) i gotowe dla ISTA jest dość łatwe. Ostatnia wersja która nie wymaga licencji i kombinowania z polskimi bazami to chyba to 4.39.20. Ogólem są nowsze, co miesiąc około jest nowsza ale trzeba już kombinować licencje

I sęk w tym że prościej znaleźć tą instalke niż obsłużyć ISTE - co tez trudne nie jest.

Ja sam, kilku krotnie wskazywałem skąd można pobrać, ale ktoś chce mieć na tacy podane - nie przeszuka nawet forum, pomijajac np. google.

Prosze:
https://www.google.com/search?q=ista+4.39.20+download&oq=ista+4.39.20+download&gs_lcrp=EgRlZGdlKgkIABAAGBMYgAQyCQgAEAAYExiABDIKCAEQABgTGBYYHjIKCAIQABgTGBYYHjIKCAMQABgTGBYYHjIKCAQQABgTGBYYHjIKCAUQABgTGBYYHjIKCAYQABgTGBYYHjIKCAcQABgTGBYYHtIBCDUxNTdqMGoxqAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8 - tutaj znajdziesz aktualne linki do ISTA, baz danych i innych.

Edytowane przez luk_byd