Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie - mam pytanie - nie związane z G60 tylko ogólne i nie wiem czy admin nie wyrzuci tematu ale spróbuję. Kolejny raz muszę zakupić nalepkę ekologiczną na Niemcy i za każdym razem ( oczywiście na różne samochody) po np roku nalepka zaczyna się marszczyć co nie wygląda estetycznie a jak zwracam uwagę na niemieckie auta to tam tego efektu brak - gdzie kupić taką "lepszą"? 

Opublikowano (edytowane)

czyli DEKRA?A czy DEKRA w Polsce to to samo i nalepki identyczne ( dobrej jakości)?

Edytowane przez corso
Opublikowano

Mam 2 auta ktore przez 90% czasu stoja w niemcach i od 3 lat bez naklejek i nie dostalem żadnego kwitu, strefy turbo eko ahtung centra miast a ja mam w dupie i jeszcze nie złapałem. 

Ostatni mandat za bral naklejki dostalem chyba z 6 lat temu 

Opublikowano
4 godziny temu, Użytkownik525xd napisał(a):

Mam 2 auta ktore przez 90% czasu stoja w niemcach i od 3 lat bez naklejek i nie dostalem żadnego kwitu, strefy turbo eko ahtung centra miast a ja mam w dupie i jeszcze nie złapałem. 

Ostatni mandat za bral naklejki dostalem chyba z 6 lat temu 

Zoll nie sciga za brak placenia podatku?

Opublikowano

Nah, ta naklejka jest tylko potrzebna do strefy czystego transportu, ale i tak juz malo kto na to zwraca uwagę. 

Druga sprawa jeżeli mandat zostanie wystawiony przez administrację miasta, to taki mandat nie przyjdzie do Polski. 

Przychodzą tylko fotoradary i kwity z policji.