Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety wiem ze otrzymam kolejne ostrzezenie..

ale panowie moderatorzy sa ostatnio nie tolerancyjni wobec kolegow ktorzy nie sa w klubie...nie mozna np.mowic ze DIXI nic nie wnosi do forum...co to jest?? zeby kogos dyskryminowac??

o co wam chodzi? zeby wszystkim zamknac geby? to jak kolega powiedzial przypominaja sie czasy PRL...gdzie kazdy sie bal wladzy...panowie dajcie spokoj z tymi nagonkami i zamykaniami tematu...to jest forum gdzie kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie...stracicie wielu forumowiczow...i co to za argumenty ze ktos ma2 000 postow ktore nic nie wnosza!!!!

przemyslcie to ...bo bedzie nas coraz mniej...

a zanim zamkniesz temat daj mi nie na priv. tylko na forum uzasadnienie czemu zamykasz moj temat a wlasciwie zamykasz to co mam do powiedzenia!!!!!

a i zalew...co ty piszesz??? nic nie mozna zrozumiec komu chcesz wejsc w t...?

Opublikowano

tamat i pretensje rozgniewanego dziecka po stracie loda na upalnym sloncu-forum na sluzyc rozmowa, wymiana opinii i doswiadczen....a nie jak twoj temat zalom

nie robta syfu bo lepiej zajac miejsce na serwerze czym co moze sie przydac

http://img314.imageshack.us/img314/9448/pawlazdjecia012fa6.th.jpg

Opublikowano

Best, życie moda nie jest łatwe. Robię to na trochę większym forum i wiem coś o tym. Główny problem polega na tym, że modów jest kilku na każdy dział i mają różne podejście do tematu.

Inna sprawa to to, że głupków nie brakuje (nie odnosi się to absolutnie do nikogo konkretnego). Ktoś to musi ogarnąć. To forum jest w jakiś sposób powiązane z BMW Polska co wyjaśnia pewne sprawy.

Drugi temat to to, że dawno temu (pamiętam te czasy) ktoś założył klub, forum, dogadał się z BMW (wtedy jeszcze nie BMW Polska) i teraz ma jakieś określone cele i zasady funkcjonowania całości. Będąc członkiem Klubu masz większe możliwości niż nie będąc. To logiczne. Z drugiej strony ja nie jestem, nie byłem a ostrzeżeń nie mam.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

a co chcesz?

ty nie rob syfu wrzucajac swoja smieszna bmke .

nie takiej odpowiedzi sie spodziewalem ...zebys mnie uczyl itp..no chyba ze chcesz byc mod..ale nie badz taki madry takie male ostrzezenie ci daje,.. :nienie:

Opublikowano

ciagle sie robi zamieszanie wokol mnie...

Bartek masz w 100% racje :cool2:

ja sobie zdaje sprawe ze czasem pisze bezsensu pod wplywem jakis emocji czy czegos ale tez wnosze czasem na forum (staram sie nawet pisac bez bledow mimo 3D i nie przeklinam) dlatego zaprotestowalem wypowiedz szanownego pana GR ktory uwaza ze tylko on tutaj jest krolikiem...

Ja rozumiem w pelni zarzad bkp i szanuje ich za ich wytralosc i dazenie do okreslonych celow :cool2: ale czasem mogli by zwrocic uwage kto jest w ich klubie...

moje modele
Opublikowano
bartek spoko..ja do nikogo nic nie mam ale kurcze rozumiem ze musi byc jakis sedzia..ale nie w taki sposob zeby zamykac tematy bo mi sie podoba..a jak ktos sie pyta czemu..to ktos inny odpowiada ze nie musi sie tlumaczyc...a jeszcze dzien wczesniej pisal na temat konfidentow ze ich nie lubui a sam ich popiera mowiac te slowa...
Opublikowano

sie tak wtrace do tematu.

panowie dajcie sobie spokoj spory byly sa i beda,

nie ma sensu sie sprzeczac o glupoty.

ja klubowiczem tez nie jestem a ostrzezen nie mam (narazie) :P :P

pisze tez na innych forach i tam tez jest to samo jedni sie gryza drudzy nie i tyle :wink:

i tego chyba nic nie zmieni. jedni z forum zrezygnuja ale drudzy tu przyjda i bedzie to samo :|

Opublikowano
Best, chyba sobie żartujesz. Dostałeś Priva. Jesli nie rozumiesz - mogę pogadać jeszcze z Tobą. O co cały płacz ?
Opublikowano

ja wiem co miales na mysli...i ty wiesz..to ze jestes w klubie nie oznacza ze mozesz drwic z innych...

daje ci 1wsze ostrzezenie...jak sie czujesz z tym?

Opublikowano (edytowane)
o co wam chodzi? zeby wszystkim zamknac geby?

Moim zdaniem wystarczy "zamknąć gęby" takim jak Ty... a w zasadzie zakazać im dostępu do internetu.

Po ilości bęłdów ortograficznych jakie popełniasz wnioskuję, że jesteś kolejnym dzieckiem neostrady a foto w avatarze pożyczyłeś na innym forum.

A teraz poproś do komputera mamę i poproś ją żeby przeczytała to zdanie:

RODZICE ZRÓBCIE COŚ ZE SWOIMI DZIEĆMI ŻEBY NIE ŚMIECIŁY NA FORACH INTERNETOWYCH !!!

Edytowane przez ROBERT MALINOWSKI
Opublikowano

ty pieknis :!

mozesz tak myslec ale dla mnie to falszywy gosc z ciebie...

wczoraj pisales o tych konfidentach ,sprzedawczykach a dzisiaj co? za grosz honoru..

sam jestes i nie badz taki madry moze i popelniam bledy a nawet napewno...a to co stoi pod domem to cie niech glowa nie boli ...

poprostu jestes choragiewka i tyle ...a zapomnialem ze jestes w klubie stad ta wyzszosc..

Opublikowano (edytowane)

coś pochrzaniłem

:shock: :duh: :mad2:

Edytowane przez oktaw
- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
bartek spoko..ja do nikogo nic nie mam ale kurcze rozumiem ze musi byc jakis sedzia..ale nie w taki sposob zeby zamykac tematy bo mi sie podoba..a jak ktos sie pyta czemu..to ktos inny odpowiada ze nie musi sie tlumaczyc...a jeszcze dzien wczesniej pisal na temat konfidentow ze ich nie lubui a sam ich popiera mowiac te slowa...

Kurcze, best, ale zabełkotałeś...

poczułem się wywołany do tablicy, być może niesłusznie, ale to już wina tego jak piszesz... tak jak Robert radzi: popracuj nad pisownią.

Dyskutowałem z Robertem o konfidentach, a później po zamknięciu jednego z tematów napisałem w innym (w odpowiedzi na pytanie czemu zamknęli), że w sumie nie muszą (ONI- czyli moderator nie JA) się tłumaczyć... no i co ci z tego wynika, że popieram konfidentów :shock:

Bo mi wynika z tego tylko tyle, że mogą zamykać tematy - tak ułożyli regulamin - czy mi się to podoba czy nie.

A jeśli to nie chodziło o mnie... to ten o kogo Ci chodziło ma pewnie podobne zdanie. Ten Twój wywód o popieraniu konfidentów ma sens jak program wyborczy samoobrony

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
mozesz tak myslec ale dla mnie to falszywy gosc z ciebie...

wczoraj pisales o tych konfidentach ,sprzedawczykach a dzisiaj co?

Nigdy na nikogo nie doniosłem. Nigdy też nie zgłaszałem moderatorowi naruszenia zasad panujących na forum.

nie badz taki madry moze i popelniam bledy

No właśnie... a teraz umyj ząbki, poproś tatusia o bajeczkę na dobranoc i szoruj grzecznie do łóżeczka... a i nie zapomnij przytulić króliczka!

Opublikowano

E39 kupiłem z powodu bagażnika... zmieści się 3 konfidentów a nie 2 jak w E46 :P . Co do takich mam zdanie wyrobione, natomiast uwierz mi, że mod na takim forum nie ma łatwego zadania.

Ludzie z klubu się znają osobiście (byłem na kilku spotkaniach warszawskich - chyba 3 :P ) i z tego powodu wiedzą co kto sobą prezentuje. Samo zarejstrowanie na forum niewiele daje i z tego powodu jest różne podejście. Takie jest moje zdanie (ale mogę się mylyć).

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

szczerze???

odchodze od was...i dzieki za wszystkie odp...

nie nie to nieznaczy ze jeste konfi...i nie o ciebie chodzilo..ale dla wyjasnienia jezeli ktos te prawa wymyslil..to czemu taki gosc jak ja je lamie??? powiem wam czemu bo jestem taki ze jak cos mi lezy to mowie a nie chowam sie z tematem..i moze przez to duzo trace ale mam swoje zasady i koniec..moze otworze swoje forum,bez takich zasad zeby zamykac komus "gebe"...

nie wszyscy jestescie tacy zli..ale sa tacy ktorzy najchetniej nieklubowiczow skazaliby na odejscie...bo nie zaplacilismy tak jak wy kilaset zl...jak dla mnie to idiotyzm i frajerstwo ..ale wasza

sprawa...walki,walki..

nara.. :clap: :clap:

Opublikowano
(...)bo nie zaplacilismy tak jak wy kilaset zl...

150 PLN.

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.