Skocz do zawartości

Dodatki . Co kupiłeś i warto polecić. Wymagany link

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , może warto rozpocząć ten wątek. Kupiłeś coś do swojego iksa , pochwal się, daj link .

Opublikowano
  • Autor

Za poleceniem któregoś z kolegów z tego forum zamówiłem czujniki cisnienia z Ali za  92 złote . W linku droższe ale co chwilę jest jakiś kupon a zresztą tutaj cena za 4 co u nas wołają za jeden

https://a.aliexpress.com/_EJrEIT0

IMG20250708130940.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kolejny hit

Coś jak quick detailer , ale robi naprawdę robotę. Zamówiłem w opcjach są 2 opakowania po 500 ml z dostawą z Polski za 66 zł. Efekt petarda. 

Na ciemnym nakładamy po jednym elemencie po szerokości i pionowe i zaraz przecieramy druga mikrofibra. 

Na białym nakładam i tyle. 

https://a.aliexpress.com/_EJ7hLD4

IMG20250721182407.jpg

IMG20250721182504.jpg

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, marcinq78 napisał(a):

Jaka trwałość?

Powiem ci tak myje średnio co dwa  tygodnie, po wytarciu zostawiam auto żeby z godzinę przeschlo i potem aplikacja 15 minut . Jak na razie co drugie  mycie . Miesiąc siedzi , więc jak patrząc na czas który to zajmuje to warto. 

Opublikowano

Ja używam innego produktu dającego podobny efekt ale o sporo dłuższym działaniu. Na opakowaniu niby 6 m-cy ale realnie to 3-4. Łatwy w ręcznym nakładaniu i polerowaniu. 

51-0T42aL2L._AC_.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lampka do schowka

image.thumb.jpeg.ed3738e18d3a30b39ef4237a1fe6ad76.jpeg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dla tych co myja samochod samemu polecam gąbki nacine. Nabierają dużo piany,  fajnie sie myje.

Podróba firmowych za kilka razy więcej. Co chwilę sa promocje. Mi udało sie kupić 2 szt za 20 zl

https://a.aliexpress.com/_EyOCbW8

Opublikowano
  • Autor

Zapomniałem dodać foto

Screenshot_20251221_160805_AliExpress.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 22.07.2025 o 11:32, arckx napisał(a):

Ja używam innego produktu dającego podobny efekt ale o sporo dłuższym działaniu. Na opakowaniu niby 6 m-cy ale realnie to 3-4. Łatwy w ręcznym nakładaniu i polerowaniu. 

51-0T42aL2L._AC_.jpg

Mam pytanie. Jaki masz kolor . Ja mam x1 białe i nie mam z niczym problemu ale drugie to granatowe g20 i tutaj juz jest problem. Tam musi być wszystko dotarte na błysk bo potem widać. 

Piszesz ze aplikacja łatwa więc chyba pójdzie na lakier

Opublikowano
W dniu 2.03.2026 o 10:16, Korg napisał(a):

Mam pytanie. Jaki masz kolor . Ja mam x1 białe i nie mam z niczym problemu ale drugie to granatowe g20 i tutaj juz jest problem. Tam musi być wszystko dotarte na błysk bo potem widać. 

Piszesz ze aplikacja łatwa więc chyba pójdzie na lakier

Taki szaro srebrny "Spacecilber". Zainwestowałem w specjalne fibry do docierania ale polerka  tego produktu jest tak prosta, że zwykła szmatka załatwia sprawę na glanc.