Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , zakupiłem G60 - używane i mam w nim zapisanych kilka "starych" urządzeń-smartfonów i chciałem je usunąć ale nie widzę opcji usuń. W obecnym G30 mam to w komunikacja , urządzenia i są tam urządzenia i opcja usuń. Tutaj z menu wybieram urządzenia , widzę kilka w tym moje już sparowane z tzw ptaszkiem jako domyślne ale inne nawet jak dotykam, zaznaczam , przesuwam pojawiają się inne opcje ale usuń brak - z góry dziękuje i proszę o wyrozumiałość, może coś przeoczyłem ale ten nowy ID troszkę mocno rozbudowany jest.   

Opublikowano (edytowane)

Witaj, dzięki za podpowiedź - widzę, że robisz to z poziomu Apple Car Play - czy tak? a możesz sprawdzić z poziomu głównego menu ID?

Edytowane przez corso
Opublikowano
13 minut temu, corso napisał(a):

Witaj, dzięki za podpowiedź - widzę, że robisz to z poziomu Apple Car Play - czy tak? a możesz sprawdzić z poziomu głównego menu ID?

nope. nie używam apple car play.  daj screen/zdjecie co widzisz... jestem poza autem ale to byłoby jakoś tak:

- menu

- wszystkie aplikacje

- urządzenia mobilne

- klikasz na nazwę np. "iPhone XXX"

- pod nim się rozwinie to co wkleiłem powyżej

Opublikowano

Hej , próbuję tak jak piszesz i nie pojawia się opcja usuń.Wszystko tak ale brak usuń :((

IMG_9335.jpg

IMG_9334.jpg

IMG_9333.jpg

IMG_9332.jpg

IMG_9330.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Najlepiej zresetować do ustawień fabrycznych. Usunie sie wszystko. Adresy, urządzenia, profile, lokalizacja pojazdu przez poprzedniego właściciela w apce mybmw jeżeli dalej jest z nią połączony. Zawsze warto zrobić twardy reset po kupnie od kogoś.

🙃🙃

Opublikowano (edytowane)
W dniu 8.07.2025 o 15:58, corso napisał(a):

Hej , próbuję tak jak piszesz i nie pojawia się opcja usuń.Wszystko tak ale brak usuń :((

Paluchem w tym miejscu zaznaczonym raz dotknij. I się rozwiną opcje 🙂

image.jpeg.d16a70b9c4487a610dac099b2c459b61.jpeg

Edytowane przez czesiek25
Opublikowano

Dzięki - poszło i wywaliłem to:) Nie wiem jak to robiłem,że tego nie widziałem - jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc!!👋👍