Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt ale jeżdżąc po dziurach nie było nieprzyjemnych odgłosów. Dlatego też brałem pod uwagę tarcze Dzięki za opinię. Biorę ją pod uwagę. 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

auto w manualu, jakieś dziwne lampy przednie aftermarket, z bogatym wyposażeniem bym nie przesadzał..
Sprawdź czy na Belgię nie miało niższej mocy, vin podany przez Ciebie wygląda na błędny - w dekoderach pokazuje, że nie ma takiego auta.

PS: w modelu z b47 nie bałbym się przebiegu, mam x5 z tym silnikiem, ponad 280tyś km przebiegu, rozrząd zmieniony przy 270, nie dzieje się praktycznie nic, najbardziej bezproblemowe BMW jakie miałem. Może lepiej coś z odrobinę większym przebiegiem ale też lepszym wyposażeniem i bardziej sprawdzone? Salon Polska itp..

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
Opublikowano

Moc: 100 kW (136 KM) Data pierwszej rejestracji: 31 sierpnia 2015 r.

2019 - 45.000 przebiegu

Auto po leasingu w BE, zdjęcia na autobaza.pl

BMW

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Za troche większe to się zaczynają G20.

Auta używane mocno potaniały, a zakup takiego dłubanego F30 i to jeszcze w kiju to przysługa dla sprzedającego.

• Lubię to 2
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Dawno nie był w ASO, akcje na chłodnice EGR nie ruszone. Może spłonąć w czasie powrotu po zakupie 😉