Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

posiada ktoś może jedno lub drugie radio ze zdjęcia? Niestety moje poprzednie jest już do wymiany i zastanawiam się nad jedną z tych dwóch opcji. Czy mógłby ktoś coś więcej powiedzieć? Jeżeli ktoś posiada chętnie zadałbym kilka pytań. Będę bardzo wdzięczny za pomoc :)

Screenshot_20250407-223413.Chrome.png

Screenshot_20250407-223321.Chrome.png

Opublikowano

2 GB ram to stanowczo za mało jak na współczesne czasy, sam jeszcze rok temu używałem w E39 radia z 2 GB i to był koszmar, 4 GB to minimum, a jak myślisz przyszłościowo o samochodzie to bym już celował w coś z 6/8 GB. Na grupkach bardzo dużo ludzi poleca Xtrons, ale ceny dużo większe w porównaniu do tego co Ty wysłałeś.

Opublikowano

Tak jak wyżej - 2GB będzie sie zacinało niemiłosiernie. Jedynie opcje 6GB wzwyż mają sens przy stale rosnących wagach aplikacji. A takie 2GB bezpośrednio u chińczyków mozna kupić juz za 300zł 🙂

Popatrz na ofertę Junsuna - przykładowa oferta

Opublikowano

Ja w swoim E60, dostałem w prezencie od niemca radio firmy Andream (to chińczyk) i szczerze to bardzo fajnie to chodzi i z tego co widzę na stronie to ceny nie są jakieś szalone.