Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu męczę się z problemem rozładowywania Aku ale tylko jak auto stoi ma zamknięte drzwi ale jest otwarte z kluczyka ... Problem polega na tym że nie wyświetla się info o słabym Aku , ładowanie w granicach 14,30-14,70 , nie resetuje sie zegarek ani nic innego żadnych błędów .... Jak jest zamknięte z kluczyka problem rozładowywania nie pojawia się (sprawdzone :druga klema ibs,drugi Aku oczywiście zarejestrowane itd, wymieniony nawiew klimy na nowy ) zauważyłem tylko co pewien czas coś pstryknie z tyłu słuchać że pokręci płyta i zapali się przycisk start (nic innego się nie zaświeca) ale gdyby coś budziło auto to powinien być komunikat o rozładowywaniu Aku na postoju???)

Spotkał się ktoś z czymś takim? (Będę wdzięczny za każdą radę bo już jestem bliski rzucenia się na linę) 

BMW e60 525d 3.0 2008r lift m57d3

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sprawdź moduł MPM który odpowiada za usypianie auta.  

Opublikowano

Dzięki kolego za podpowiedź dzisiaj sprawdzę (puszczę pustym manem w ncs) jak da radę oczywiście.... I to auto 2008r po lifcie to moduł MPM jest już chyba zintegrowany i nazywa się KGM jak się nie mylę. Co zauważyłem jeszcze że auto bardzo szybko się usypia w ciągu niecałej minuty tak powinno być?? 

Opublikowano

Niestety nic nie pomaga dodam że auto wzbudza się po dokładnie 8-10min po uśpieniu i tak cyklicznie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.