Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Jakis czas temu kupilem z intermac kabelek wraz z pomoca techniczna do ista inpa. Ista chodzi bezproblemowo ale teraz chcialem skorzystac z inpa podejrzewam ze ktorys wtrysk zaniemogl w X6 E71 mojej zony. Rano odpala ale nim telepue zarnik swiec wymieniony swiece maja 2lata. W inpa wyszedl raz jakis blad na 4 cylindrze. Do rzeczy inpa sie odpala test auta robi ze skrzynia tez sie laczy tylko z silnikiem nie chce. Gdzie podobno moge na live sprawdzic wtryski odchylenia itp. Wychodzi mi taki komunikat jak na zdjeciu. Chyba brakuje w ediabas jakichs plikow ale ista chodzi bez problemowo wiec nie wiem :((((

Pozdro

Screenshot_20250312_053257_ChatGPT.jpg

• Moderatorzy
Opublikowano

Pomijając kwestię problemu z którym przychodzisz, ISTĄ też sprawdzisz korekty.

Co to inpy, sprawdź/pobierz jeszcze raz spdaten.

spacer.png

Opublikowano

W ista wchodze w DDE uklad paliwowy i tam tylko pokazuje cisnienie paliwa, cisnienie na szynie common rail, temp paliwa itp. nic z wtryskami nie widze

• Moderatorzy
Opublikowano

Funkcje serwisowe, smooth running control albo coś podobnego.

Możesz też wyszukać funkcji po tekscie.

spacer.png

Opublikowano

A skad mozna sciagnac spdaten?

Inter-mac mi kiedys udostepnil linki sciagnalem zapisalem sobie na dysku no ale jak widac potrzebna jest aktualizacja bo nie chodzi 😞