Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kłopot z ta funkcją. Po wybraniu ustawień w cic na 1 pozycji jest jasnośc wyświetlacza. Niestety po zapisaniu ustawień po uśpieniu auta wraca na poziom sprzed ustawienia. Próbowałem przywracać cic do ustawień fabrycznych ale nic nie pomaga. W ustawieniach w bimmercode w zakładce zaawansowane jest tyle funkcji że zadna nie nawiązuje do wyświetlacza. Radio nie ma czujnika zmroku i muszę ręcznie ustawiać tryb nocny lub dzienny mapy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

I nic z tym nie zrobisz. Cic w e90 nie ma funkcji auto zmiany wyswietlacza. 

Opublikowano

Ja wiem ale mi chodzi o jasnośc wyświetlacza po wybraniu największej jasności. Nie piszę tutaj o nawiagacji bo to wiadome ale o ustawieniu jasnosci wyświetlacza

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Próbowałeś przekodować jednostkę do serii? Od kiedy tak się dzieje?

Diagnostyka silników N53 i N43

Możliwość zdalnej diagnostyki, szczegóły zapraszam na PRIV

6CiWSrm.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oczywiscie że robiłem przywracanie w ncs pustym manem.NIestety nic się nie zmienia.Po uśpieniu auta wraca na połowe skali.. A kiedy to się stało? Bawiłem bimmercode ale póżniej przywracałem i nic się nie zmieniło/