Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybaczcie jeśli to nie tutaj, ale..

nie jestem znawcą (ba wiem bardzo mało o exploatacji samochodów i ich usterkach) a potrzebuję pojechać obejrzeć samochód BMW 318 IS '94

samochód jest niedawno sprowadzony a nie ma rejestracji więc nie można pojechać nim do warsztatu do miasta (samochod stoi u kolesia w 5000 miejscowości i boje się , że lokalny warsztat to jego znajomy) i tutaj byłaby prośba by ktoś z Was (z Wrocławia - bo ja jestem z W.) pojechałby ze mną i "obejrzał" BMW (jesli 3ba zapłacić czy jakoś tak - to z miłą chęcią).

prosże o kontakt

PM me

Opublikowano

Nie znasz jakiegos mechanika we wrocławiu?

Najlepiej blacharza... bo to podstawa czy to auto nie bylo bite. druga sprawa dobrze by bylo wziasc kogos kto ma komputer do bmw zeby odczytac faktyczny stan licznika na 99% byl cofany... ale dowiedziec sie trzeba ile :)

jesli niedaleko wroclawia jest ta mieścina to pogadaj w jakims warsztacie, zawsze mozna lawete od kogos zalatwic i przewiezc go do wrocka do warsztatu :)

ale 1.8 is hmh poszukaj lepiej 2.0 24v :) co 6 cylindrow to nie 4 :D

Opublikowano

marcie...a jak ty chcesz odczytać stan licznika z komputerem :shock: :?: :mrgreen:

[seth], a w którym kierunku od wrocka ta wioska?

- to ja przepraszam! ...i znikł