Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można zamówić sam czarny grill bez tego pakietu m pro? Ew. Czy ktoś się rozglądał aby to potem wymienic albo okleić?

Opublikowano

Dowiadywałem się w ASO do auta córki z pół roku temu to chcieli około 3tys. plus montaż, czyli sporo. Zdecydowanie taniej wychodzi oklejenie , bo w okolicach 800-1000zł.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

M Pro to ponoć też sztywniejsze zawieszenie? Jeździłem elektrycznym iX1 i była mega wygodna kanapa. Zastanawiam się czy xDrive23i i xDrive23d mają równie wygodne zawieszenie. Za jakiś czas będę brał benzynę lub diesla w X1.

Stop Electric GO V8. 2 litry to może mieć czajnik ;D
Opublikowano

To raczej subiektywne odczucia. Ja mam xLine i na najazdach jest dosyć twardo i słychać "stuk". Felgi mam 19'. Natomiast auto prowadzi się rewelacyjnie i to jest to czego oczekiwałem.

Wcześniej zastanawiałem się nad zakupem Rav4 ale to auto na zakrętach buja się bardzo i nie jest to komfortowe.

• Lubię to 1
Opublikowano

Hej 

czy jest ktoś w stanie napisać mi czy w moim aucie 🙂 jest system martwego pola?

wrzucam specyfikację 

IMG_6663.jpeg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie ma, musiałbyś mieć asystenta kierowcy lub profesjonalnego asystenta kierowcy. Ty masz przygotowanie pod asystenta kierowcy plus czyli m.in. tempomat aktywny.