Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzien dobry,

Kupiłem zderzak do BMW e61 (wersja przed lift, bez m pakietu) . Z informacji sprzedającego, dostosowany do auta z oryginalnie zamontowanymi spryskiwaczami reflektorów. Klapki się otwierają...

Dzisiaj jak sobie to wszystko rozpakowałem okazało się, że te klapki się jednak nie otwierają...

Chciałbym się dowiedzieć, czy taki zderzak można dostosować, aby dysze spryskiwaczy mogły się swobodnie wysuwać? Czy taki zderzak w ogóle jest dostosowany, żeby można było taką operację przeprowadzić?

Trochę czasu zeszło, zanim znalazłem zderzak w kolorze, w stanie gotowym do założenia, więc zdecydowanie możliwość dołożenia otwieranych klapek byłaby lepszym rozwiązaniem, niż szukanie kolejnego zderzaka 🙂

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bez problemu założysz klapki spryskiwaczy do tego zderzaka. Ja nie miałem od nowosci tych spryskiwaczy dokupiłem tylko te dźwigienki które się odchylają jak wyjeżdża spryskiwacz i sprężyny które je cofają a klapki te lakierowane są te same niezależnie czy masz czy nie masz spryskiwaczy.

• Dziękuję 1
Opublikowano
2 godziny temu, Krzyś111685053072 napisał(a):

Bez problemu założysz klapki spryskiwaczy do tego zderzaka. Ja nie miałem od nowosci tych spryskiwaczy dokupiłem tylko te dźwigienki które się odchylają jak wyjeżdża spryskiwacz i sprężyny które je cofają a klapki te lakierowane są te same niezależnie czy masz czy nie masz spryskiwaczy.

Świetna wiadomość. Dziękuję bardzo za odpowiedź! Pozdro