Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bmw e46 320d m47 2002r polift sedan wymienione zostały świece żarowe na te które są na pierwszy montaż alternator na nowy nowy akumulator nowa pompa podprogowa paliwa przewód paliwowy od filtra do silnika nie mam pojęcia co to może być auto nie chce odpalać po całej nocy stania i trzeba mu pomóc płatkiem wtedy odpala a tak to później cały dzień odpala prawie że na dotyk bez problemu i jeździ nic się nie dzieje takiego po sprawdzeniu błędów które wcześniej były i skasowaniu po wymianie jest jeden 

SŁABE CIŚNIENIE NA LISTWIE WTRYSKOWEJ CR PODCZAS ODPALANIA 

czy wie ktoś co to może być proszę o pomoc bo już opadają mi ręce i razem z moim tatą nie wiem czy dalej szukać bądź co wymienić?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pompa wysokiego ciśnienia raczej nie padła, bo problem byłby cały czas. Jedyne co mi na myśl przychodzi, czy czujnik na listwie żyje, czy żyje własnym życiem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

W lato też? Bo u mnie w zime bo był alternator wykończony. Więc w zime aku stracił w nocy resztę ładunku ale po zagrzaniu już nie potrzebował dużo mocy by sie podnieść. Chyba że znowu sie nastał na zimnie. Złośliwe w dizlach.

Edytowane przez Alfanatyk
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Test przelewowy wtryskiwaczy i będzie widać sprawcę. Ewentualnie nowa pompa progowa nie jest sprawna.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.