Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z samych zdjec ciezko cos powiedziec. Ze srednim spalaniem w okolicach 13 l/100 km to wlasciciel 'troszke' przesadzil. Ogolnie opis wyglada, jakby pisal go jakis handlarz. No i 'spryskiwacze lefrektorów' mnie rozwalily na czesci :lol: .

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

cena wydaje sie byc bardzo atrkaycjne , choc pamietaj ze nie jest to super stan . sprzedajacy pisze ogolny stan dobry czyli przy tym aucie i takim motorze jak bys trzeba bylo poprawic , wymienic to koszty moga znacznie wzrosnac. zreszta co by nie kupic zawsze trzeba dolozyc

poza tym wszystkim

"spryskiwacze lefrektorów" - swietne :cool2:

Opublikowano

chyba dobra 750 nie moze kosztowac tyle kasy

a jezdzic zlomem, bedzie cie to tylko frustrowalo ze masz 750 z wieloma wadami, nie bedziesz zadowolony

no i brak skory

no i te spryskiwacze ktorych nie ma

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano
spryskiwacze ma...ale xenonow nie...i to wersja..deska w skorze..fotele elektryczne..chyba nawet zpodgrzewane ..ale bez skor..cos dziwna wersja.. :?

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano

A mi się wydaje, że to auto moze byc lepsze niż się wydawać by się mogło.

Do auta nie dotkną się zaden tuner - pomarańczowe kierunki, fabryczne felgi i najważniejsze - brak skóry, jak dla mnie duży plus.

Jeśli nie przeraża Cię ten silnik pod maską (wzmianka o spalaniu w ogłoszeniu to nie przypadek) to wypada chociaż auto obejrzeć.

PS znam kogoś kto nie tak dawno dał tyle pieniędzy za e32 750i z 91 roku :(

Opublikowano

Witam

Kolego nie chcę cie martwić, cena owszem dobra, ale jeśli chodzi o przebieg to dodaj ze conajmniej ze 150 tys km.

Tak się składa że moja ma 230 tys i kierownice mam w dużo lepszej kondycji ta na fotkach po lewej stronie gdzie zawsze spoczywa ręka kierującego nie ma już prawie skóry. Co do foteli to na welurze ciężej stwierdzić niż na skórze.

Co do reszty to z takiej jakości zdjęć ciężko coś więcej powiedzieć.

Ale nic nowego w naszym pięknym kraju, ogłoszenie które pokazałeś jest kolejnym dowodem na to, że u nas liczniki kilometrów ,,kręcą sie do tyłu" i im auto starsze to przebieg ma mniejszy, nic tylko się cieszyć.

Moja jest z 99 roku i ma 230 tys mniemam że za dwa trzy lata będzie miała jakieś 170-180 tys to idealny przebieg do sprzedaży.(hi-hi)

Pozdrawiam :D