Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

potrzebuję porady. Kilka lat temu jak kupiłem samochód i dostałem dodatkowy pilot do immboilalsera (jak na fotce). Czyli mam w kluczyku jedno zabezpieczenie i w pilocie oddzielne drugie.  Od jakiegoś czasu próbuje zlokalizować to urządzenie bez rozebrania połowy samochodu-chciałbym się go pozbyć. Denerwuje mnie że tak często baterię muszę wymieniać i kluczyk musi być blisko kierownicy bo razu dostaję komunikat o błędzie rozrusznika.

Macie pomysł, doświadczenie gdzie coś takiego może być zainstalowane?

Pytałem w serwisach od zabezpieczeń, chcą samochód na dwa dni, koszt około 1500pln i nie gwarantują że wszystkie plastiki po ponownym montażu będą tak spasowane jak teraz :(.

IMG_3310.jpeg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Szczerze mówiąc im głębiej tym lepiej a gdzie to wie tylko ten co to montował a z wiadomych przyczyn nawet jak ktoś ma jakieś pomysły bądź wiedzę w temacie to publicznie nie powinien tego pisać.

Opublikowano (edytowane)

Właśnie tego się obawiałem i tak nie bardzo wiedziałem czy pisać czy nie pisać… może mi na prv ktoś da znać…

Edytowane przez marcinabc