Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zaświeciło mi się Inspection, więc dzięki opisowy z tego forum jak go wykasować podjąłem sie tego czynu :norty:

Zrobiłem wszystko jak w opisie, ale zamiast po 10sekundach napis INSPECTION znikł po jakiś 6sekundach i nie zaświeciły się wszystkie zielone lampki :/ Czemu?

Oil Service mi się nie świecił.

Opublikowano

Napisz dokładnie co teraz sie świeci...

Gdy ja to robiłem też skasowało mi sie szybciej niż 10 sek. ale najpierw zgasła napis inspekcja odczekałem i potem zapaliły sie zielone lampki ktore pala sie oczywscie tylko po przekluczeniu zaponu, w czasie jazdy sie nie palą... w zegarach jest bateria może Ci padła..

...nieważnie dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
Opublikowano

robilem wlasnie tak jak jest napisane w tym linku który podałeś.

Poprostu inspection znikneło po jakis 6 sekundach, poczekalem jeszcze z 5-6sekund na te zielone lampki, ale nadal palila sie tylko jedna. teraz pali mi sie jedna zielona lampka na przekreconej stacyjce.

przy okazji zapytam się, czy nie wkładając kluczyka do e30, po pociągnięciu "ssania" - świateł, powinny się świecić wszystkie kontrolki? wyglada to tak samo jak po przekreceniu kluczyka i wydaje mi się to dziwne...