Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie,

Potrzebuje gniazda 8pin takiego jak do zasilania sterownika fotela w g20. Chce zrobić adapter typu Y do zasilenia podświetlanych logotypów M w fotelach, a niestety w LCI2 wykastrowali oświetlenie stóp drugiego rzędu siedzeń, i pierwotny plan zasilenia poszedł w odstawkę. 

Znalazłem u chińczyków wtyczkę pod takie gniazdo, ale nie mogę znaleść samego gniazda...

Ktoś zna jakiś numer części o ile w ogóle da się takie osobno dostać?

w załączniku podsyłam gniazdo jak i wtyczkę którą znalazłem :)

IMG_6580.jpeg

IMG_6581.jpeg

IMG_6582.jpeg

IMG_6583.jpeg

IMG_6584.jpeg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tutaj jest numer części:

image.png.321de6d833133d878d6d2ed773229bf9.png

W aso do kupienia za pare zł.

Opublikowano
11 godzin temu, luk_byd napisał(a):

Tutaj jest numer części:

image.png.321de6d833133d878d6d2ed773229bf9.png

W aso do kupienia za pare zł.

Wszystko fajnie, tylko to jest numer wtyczki, którą można praktycznie wszędzie dostać, a ja potrzebuje gniazda.

Opublikowano

Skąd przekonanie że gniazdo występuje, skoro widać że wpina się to bezpośrednio do modułu? 😉

Ale porada wyżej słuszna, ogarnięty człowiek na dziale części w ASO powinien pomóc.

Opublikowano
22 godziny temu, komoornik napisał(a):

Skąd przekonanie że gniazdo występuje, skoro widać że wpina się to bezpośrednio do modułu? 😉

Ale porada wyżej słuszna, ogarnięty człowiek na dziale części w ASO powinien pomóc.

Nie mam żadnej pewności, że gniazdo występuje osobno. Muszę podpytać w aso 🙂