Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

W jaki sposób można dodać kartę e-sim do samochodu. Nie mam możliwości z aplikacji BMW dodać własnego numeru tylko mam propozycję do zalogowania się do usług Ubigi, a z poziomu samochodu niestety nie jest rzekomo poprawny kod QR, aby przejść do dalszej pozycji.

Opublikowano

ja dostalem przy odbiorze auta takie urzadzenie jak ponizej, ale zeby ta e-sim dzialala, musisz kupic druga karte sim, nie mozna miec dwoch kart sim na jeden numer telefonu/urzadzenia jednoczesnie

SIM Reader Personal eSIM
84 10 5B49A37

Opublikowano

Czyli rozumiem, że dodając zwykły sim z innym nr tel. czyli taki do internetu to zyskuję tylko hot spot i nic więcej?

Opublikowano

Ja rozumiem to tak, że eSIM w aucie daje Ci jedynie tyle, że korzystasz z anteny w samochodzie i działa Ci np. YouTube na postoju. Z ubigi jest ta zaleta że mają unlimited pakiet na Europę ale w dobie roamingu w EU trzeba dużo jeździć za granicę żeby to była jakaś znaczna przewaga względem internetu od dostawcy którego SIM bądź eSIM masz w telefonie