Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pisze z takim zapytaniem czy ktoś z was spotkał się z podobną sytuacją do mojej mianowicie:

Miałem już kiedyś na tym komputerze Inpe, robiłem sterowniki pod kabelek i wszystko było git. Jednak padł mi dysk i musiałem zmienić na inny - wleciał tez nowy system i teraz nie mogę zrobić aktualizacji sterownika do kabla. Według opisu powinienem w Menadzerze urządzen kliknąć na urządzenie które się pojawiło prawym przyciskiem myszy, dac aktualizuj sterownik i wybrać z wskazanego folderu i w tym momencie system twierdzi, że zainstalowany jest już najlepszy sterownik i go nie instaluje, nie wiem jak "zmusić" kompa by ten sterownik zainstalował - ciągle jest "nie rozpoznano urzadzenia USB" jednak sterownika nie chce zainstalować. Miał ktos juz taki przypadek i wie jak to obejść?

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sterownik nadal nie chce dać za wygrana i pozwolić się zainstalować. Myślicie, że instalacja najpierw inpa + ista, a pozniej sterownikow do kabla ma jakies znaczenie?