Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wymienilem olej w swojej BMW G31 i chcialbym usupelnic informacje serwisowa wyswietlana w samochodzie. Czy ktos moze doradzic jakim oprogramowaniem mozna to zrobic. Z gory dziekuje za informacje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej,

BMW Service Manager albo HU Service Manager, ja osobiście nie korzystałem ale słyszałem, że można tym narobić ryżu i usunąć poprzednie wpisy ;/ Nie wiem czy to warte zachodu.

Pozdr

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam 

Też jestem tym zainteresowany. 

Mam dużo do wpisania serwisów. 

Może ktoś coś poradzić jak to zrobić i jakim programem

• Moderatorzy
Opublikowano

Ręcznie jako Kowalski możesz sobie wpisać co chcesz ale jak kiedyś ktoś zsynchornizuje kluczyk to wszystko co dodałeś się usunie.

spacer.png

Opublikowano

Witam 

A jak serwis wpisuje to się nie usuwa?

Mam historię do 150tkm i więcej nie mam.

Ale zdobyłem historię z bmw i tam jest do stanu bieżącego, czy jak bym pojechał do serwisu to mogli by to wpisać?

Pozdrawiam 

• Moderatorzy
Opublikowano

Chodzi o to, że te narzędzia ogólnodostępne nie są autoryzowane i tylko dopisują to do nawigacji. Jak ktoś zsynchronizuje kiedyś kluczyk w autoryzowanym serwisie i połączy się z serwerem to wszystko co dopisałeś sam się usunie.

spacer.png

• Moderatorzy
Opublikowano

Dla własnej satysfakcji możesz sobie wpisać. Miej po prostu świadomość, że jak kiedyś pojedziesz to autoryzowanego serwisu i odczytają Ci kluczyk to Twoje wpisy wyparują. Poza tym gdzieś widziałem, że wpisy dodawane w ten sposób dodają się niechronologicznie z tymi autoryzowanymi wpisami.

spacer.png