Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczęła mi stukać dwumasa ostatnio w e90 325d 2009 i została mi polecona inna alternatywa zacznie tańsza też żeby wymienić sobie dwumasę na sztywne koło trochę zacząłem szukać ale nie mam pewnosci które koło pasuje na 100%, może ktoś tutaj posiada taką wiedzę 

Dzięki

Opublikowano

Gdybys mial benzyne to jeszcze mozna by bylo kombinowac, ale przy dieslu gdzie sa duze wibracje nie pakował bym sie w takie rozwiązanie. Szkoda silnika i osprzętu.

Opublikowano
W dniu 13.10.2024 o 06:34, vader1981 napisał(a):

Witam zaczęła mi stukać dwumasa ostatnio w e90 325d 2009 i została mi polecona inna alternatywa zacznie tańsza też żeby wymienić sobie dwumasę na sztywne koło trochę zacząłem szukać ale nie mam pewnosci które koło pasuje na 100%, może ktoś tutaj posiada taką wiedzę 

Dzięki

Chciałem nadmienić ze wiem jakie jest ryzyko i nie pytam o porady czy warto czy nie wymieniać ale które koło pasuje 

Dzięki