Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam takie dziwne bmw g21 w którym jest idrive 6, są to modele z 2019 które mają podstawowy connected drive. 

Brakuje mi w nim niestety aplikacji typu pogoda itp.

Czytałem że aplikacja AAidrive dodaje aplikacje do menu ale niestety nie łączy mi się.

Macie jakieś pomysły? Z góry dzięki.

20240918_233650.jpg

• Moderatorzy
Opublikowano

Do pogody, RTTI, itd. musisz mieć wykupioną subskrypcję. Masz?

spacer.png

Opublikowano

RTTI mam już w BMW, z możliwych do wykupienia mam tylko pakiet connected booster i aktualizacja map usb. Czy connected booster sprawi że będę miał wszystkie aplikacje?

Opublikowano
13 godzin temu, Adrianm napisał(a):

RTTI mam już w BMW, z możliwych do wykupienia mam tylko pakiet connected booster i aktualizacja map usb. Czy connected booster sprawi że będę miał wszystkie aplikacje?

W F34 tak to właśnie działało, więc bardzo prawdopodobne, że w Twoim przypadku też zadziała.

Opublikowano
11 godzin temu, JotPe napisał(a):

W F34 tak to właśnie działało, więc bardzo prawdopodobne, że w Twoim przypadku też zadziała.

A jeżeli jakimś cudem okazałoby się że nie doda mi to aplikacji to da się z tego zrezygnować tak że zwrócą pieniądze czy nie?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, Adrianm napisał(a):

A jeżeli jakimś cudem okazałoby się że nie doda mi to aplikacji to da się z tego zrezygnować tak że zwrócą pieniądze czy nie?

Tak, mozesz anulować chyba przez 14 dni. Sprawdzilem to na wlasnym przykladzie. Bedziesz musial napisac mail z prosba o rezygnacje/odstapienie od umowy.

Edytowane przez luk_byd
Opublikowano
9 godzin temu, luk_byd napisał(a):

Tak, mozesz anulować chyba przez 14 dni. Sprawdzilem to na wlasnym przykladzie. Bedziesz musial napisac mail z prosba o rezygnacje/odstapienie od umowy.

Dzięki za pomoc 🙂