Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam F20 z 2017 roku. Zamontowane ID5 z dużym ekranem. Ponowny montaż innego zestawu po kradzieży jednostki centralnej, monitora i iDrive. Podczas próby aktualizacji map albo odtwarzanie muzyki z USB mam komunikat, że urządzenie USB nie jest obsługiwane. Pendrive jest ok bo aktualizuję z niego inne auto. Może mi ktoś pomóc? Mam interfejs, e-sys .

Stop hybrid go V8.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

/Kabel dobrze wpięty piny nie powyginane, gniazdo nie zalane i agnite? Wygląda jakbyś miał problem z samym podłączeniem. Oczywiście podłączyć się też możemy.

Edytowane przez Jack79
Opublikowano

Wiesz co, wszystko jest możliwe. Auto miało obcięte kable aczkolwiek po kradzieży nawigację ogarniał mi koleś z Wrocławia, który jest bardzo dobry w te klocki. Problem z nim jest taki, że bardzo ciężko o kontakt z nim.

Stop hybrid go V8.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To według mnie źle ci podpiął to USB. Pomylił kable danych. Zasilanie podłączył dobrze.

Opublikowano (edytowane)

Wystarczy zamienić miejscami D+ z D- ?

Edytowane przez Tequila
Stop hybrid go V8.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Według mnie tak. Gdzieś tu musi być problem, slbo pin wygięty orzy wtyczce, zgnity? Może USB było zakane. Dane- to kabel zielony, dane + to kabel niebieski

Opublikowano

Kable prawidłowo połączone. Przejście jest bo "przedzwoniłem" wszystkie. Mały problem z wtyczką USB w HU bo nie ma tego plastiku. Ale chyba mimo to nie da się źle wpiąć wtyczki.

20240819_201304806.JPG

20240819_203721542.JPG

Stop hybrid go V8.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Piny nie są pogięte w gniazdku? obejrzyj co się da.

Edytowane przez Jack79
  • 2 miesiące temu...