Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamówiłem ori dywaniki BMW.

Po stronie kierowcy wszystko git, jednak po stronie pasażera dywanik nie ma rzepu.

To jakiś błąd czy kolejne oszczędności?

W zestawie miałem zapasowe mocowanie które montuje się w wykładzinę - i były tylko 2 szt.

Opublikowano

U mnie tak to wygląda po stronie pasażera:

1.jpg.7a883f8cc8625d25091a35c4b6c5a641.jpg

A po stronie kierowcy:

2.thumb.jpg.5a0711daac74c893a636747511ce1a1e.jpg

W zestawie miałem 2 szt - ale tylko tego mocowania które jest montowane w wykładzinę 🤔

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wpisz nr części w google i pooglądaj

Opublikowano (edytowane)

Dostałem takie dywaniki w maju do nowego auta   ( G20) w ASO  I  miałem  ten sam  problem z rzepem ,    okazało się , że wszystkie dywaniki  gumowe z nowej dostawy  tak mają . Wcześniej były z rzepem. Myślałem , że trafiły mi się wadliwe  , a to cięcia kosztów , podobnie jak poduszka powietrzna kierowcy  bez obszycia skórą itp. NIe marudzę  bo dostałem za darmo , ale wygląda to mało  "premium "

Edytowane przez MariuszLI
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Brak rzepów w gumowym dywaniku po stronie pasażera to pewnie kolejne oszczędności. Przerabiałem temat na początku roku. W ASO sami byli zdziwieni, było podejrzenie wadliwej serii, jak się później okazało tak to teraz wygląda...

Co ciekawe, są dwie wersje dywaników gumowych:

W przypadku G21 wersja głębsza (Floor Liner) jest pozbawiona w/w problemu, tzn zarówno dywanik kierowcy jak i pasażera posiada rzepy mocujące.