Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Zdjęcia troche słabej jakości, więc dużo powiedzieć sie nie da ale te wloty na błotnikach a'la M :duh:

2.Przebieg chyba powinien być 140tyś. ale to i tak stanowczo za mało...

3.Ciekawe po co ten drugi silnik na części :?:

4.Poza tym fajny kolor i wyposażenie.

Pozdrawiam Grzesiek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te przebiegi są boskie. Ktoś kupuje dość drogi samochód i robi nim 23km dziennie :P . Ja podchodzę do tego tak - jeżeli handlarzyna robi takie jaja z przebiegu to szkoda czasu na oglądanie samochodu bo na 100% złom totalny.

Czasem trafiają się sztuki z małym przebiegiem ale wtedy każdy sprzedający dokładnie pisze dlaczego tak jest i ma kwity na podparcie swojej opowieści.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

Realny przebieg takiego samochodu to 15-25 tyś miesięcznie.

Na 100% nie 800km miesięcznie :P .

Sprzedawałem niedawno A6 z 2000, 2,5TDI z przebiegiem 380tyś. Kupił gościu, który stwierdził że odpuszczał wszystkie ogłoszenia z przebiegiem poniżej 250tyś...

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Realny przebieg takiego samochodu to 15-25 tyś miesięcznie.

Na 100% nie 800km miesięcznie :P .

Sprzedawałem niedawno A6 z 2000, 2,5TDI z przebiegiem 380tyś. Kupił gościu, który stwierdził że odpuszczał wszystkie ogłoszenia z przebiegiem poniżej 250tyś...

Może nie było go stać na auto z mniejszym przebiegiem.

Przebieg w aucie nie rośnie liniowo wraz z wiekiem. Auto nowe kupuje człowiek zamozny, który jeździ dużo, następnie mniej zamozny (lub oszczędny), który jeździ mniej, a potem odkupuje biedny, który jeździ mało lub wcale bo nie stać go na naprawy.

Czy Wy wszyscy uważacie, że auta w europie nie robią nic innego tylko jeżdżą? Że żona czeka na męża gdy przyjedzie z pracy, żeby zabrać mu auto na przejażdżkę bo nie może stać i się marnować. Na jeżdżenie trzeba mieć czas.

Opublikowano
no wlasnie - robisz 25-30 rocznie .. tak jak wiekszosc normalnie uzytkujacych samochod osob .. ale taki przebieg daje po 14 latach prawie 400.000 a nie 109.000 .. w taki przebieg to uwierze w aucie wyjatkowym .. jakiejs eMce lub czyms podobnym .. ale nepewno nie w zwyklym IeSie ...
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

hmmm uważam, że taki przebieg jest możliwy! Zawsze może się znaleźć ktoś kto będzie jeździł tak o, od święta. Tak ja z moim e36 coupe. Kupiłem w niemczech od pani doktor, ktora jezdzila tylko do pracy(pewnie kilka ulic) - udokumentowany przebieg na 140 tys, rocznik '93.

hehhe ps.

mój dziadek ma tico chyba rocznik '96 => stan licznika ok 14 tys :duh: :duh:

... autko mam od miesiąca i jest :dance: :cool2:

http://images20.fotosik.pl/92/baf96c1de6443063.gif
Opublikowano
jasne ze mozesz trafic na taki przebieg .. ale ile jest takich ?? jedna na 20 ?? na 30 ?? czy moze wiecej ?? .. a w Polsce wszystkie maja do 150.000 :mrgreen:
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
realne 100 tys to już w 10 letnim cabriolecie cieżko utrafić....

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Patrze ze troche dyskusja zeszła na bok :mrgreen: to co sądzicie o niej???

aukcja została usunięta przez pracownika allegro....

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

• 2 tygodnie później...