Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Thomasonair napisał(a):

Od vin do dostawy może być daleka drogą. 
zrezygobowalem z czekania od listopada i w czerwcu zamowilem 2.0 już wyprodukowanego. 
kilka dni temu odebrałem. 
a dealer z Katowic gdzie zrezygnowałem nie oddaje zaliczki i przestał się kontaktować. Brawo bmw polska

gratuluję, że już masz. Ja jeszcze poczekam, ponoć już zszedł z produkcji czeka na transport. Mineła mi już preferowana data odbioru - więc dostałem auto od dealera do czasu aż moje odbiorę. 

Edytowane przez Zbyhoza
Opublikowano

Mój zamówiony w grudniu. Odebrany w tym tygodniu. Rabat udało się uzyskać 19% i gwarancję niezmiennej ceny, która w cenniku już wzrosła dwa razy. Pierwotnie miał być w maju więc obsuwa 2 miesiące.

Opublikowano
9 godzin temu, alekar napisał(a):

Mój zamówiony w grudniu. Odebrany w tym tygodniu. Rabat udało się uzyskać 19% i gwarancję niezmiennej ceny, która w cenniku już wzrosła dwa razy. Pierwotnie miał być w maju więc obsuwa 2 miesiące.

Gratulacje. Konfig jaki chciales czy okrojony przez restrykcje?

Opublikowano

W styczniu zrezygnowałem z pakietu komfort więc pewnie dlatego się wyprodukował, bo fotele z wentylacją są na restrykcji do końca roku. Ogólnie z zamówionego konfigu nic nie ucięli, a handlowiec mówił że fabryka potrafi np wymienić koła na inne lub nie zamontować czegoś i takie auta przyjeżdżają bo produkcja musi iść. Potem klient ma wybór odbiera to co przyszło albo rezygnuje i czeka na następne miejsce w produkcji. Paranoja !!!

Opublikowano

Mój też w trakcie nakładania elastomeru i folii. Wentylacja w fotelach super sprawa, świetnie wyciszony, przyjemnie się prowadzi, wygodnie w fotelach, za kierownicą mam wrażenie że siedzę w maleńkiej osobówce. Tylko praktycznie wszystko obsługuje się z głównego tabletu i nieco irytuje powiadamianie o przekroczeniu prędkości, za małej odległości od poprzedzającego auta - wszystko to mi miga na headupie a wyłączać trzeba za każdym razem po uruchomieniu auta. Fajne jest to automatyczne przyhamowanie przed skrzyżowaniem. Zawieszenie M na felgach 19” tylko nieco twardsze niż w wersji z EDC, jest ok, ale słabo wskakuje na równoległe wysokie krawężniki, poprzednik staruszek, też x3, radzi sobie znacznie lepiej. Generalnie jednak fajne autko, takie w sam raz, nie za duże, komfortowe i całkiem ładne, fajniejsze niż na fotkach (zamawiałam w ciemno w listopadzie).

att.5GvApj25CG-KSiF5AnQo3MqvKEPq8tXdVdWxS1pZ2z4.jpeg

• Lubię to 1
Opublikowano

Moje przemyślenia to

-wersja 20 jest cichutka. Przy spokojnej jezdzie nie słychać w ogóle benzyniaka (teraz docieram). jest cicho jak w elektryku. Auto nie nastraja do szybkiej jazdy 

- spalanie na razie około 7.5 jest spoko

- bardzo obszerna kabina w części kierowcy, wygodne fotele 

- aktywne zawieszenie EDC jest komfortowe ale i jędrne. Fajnie się utwardza w SPORCIE 

- świetna nawigacja. Od lat jeździłem na Apple carplay. Jednak nawigacja fabryczna w polaczeniu z wyświetlaniem rozszerzonej rzeczywistości i pokazaniem mapy na head-up display sprawia, że na razie nie wracam do mapy Google z carplay

- bardzo dobry kamery 360 i niezle bajery związane a asystentami parkowania

- bardzo dobry aktywny tempomat

- minus to jakość niektórych plastików w obrebie drzwi i konsoli centralnej

• Lubię to 1