Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

Po pierwsze, wypadałoby się przywitać, bo z tym postem zwlekałem już od 11/2021, a więc od zakupu auta, ale zawsze coś.

Przechodząc do rzeczy, mam swojego pacjenta(/pacjentkę), E39 530i z nieco ponad 24 latami na karku oraz przebiegiem coś ponad 370 tysięcy, i jak auto wewnątrz jest w naprawdę dobrym stanie, tak wszelkie dekory zewnętrzne to tragedia (odkształcone, wyblakłe od słońca) dlatego przy obecnym inwestowaniu w autko doszedłem do wniosku, że trzeba je wymienić. Problem pojawił się jednak z doborem nowych listew drzwi, ponieważ auto z VINu posiada:

S337 | M-Sports Package
S339 | Shadow Line
S715 | M Aerodynamic Package

Obecne listwy to typowe dla shadow-line, czarne matowe, jednak zarówno na portalach aukcyjnych jak i w katalogach BMW znajdują się zestawy doposażenia w listwy z logiem ///M.
Dodatkowo, sądząc po zakładce/grupie części "Wyposażenie", było więcej niż trzy czy cztery podstawowe wersje, a szczególnie kiedy spojrzymy na 51132695681 oraz 51132695682.

W takim wypadku jakie był warunki żeby listwy w E39, konkretnie sedanie z 05/2001, miały logo M Power?

Z góry dziękuję za odpowiedź 😉

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bump.

Ktoś się orientuje jak to wyglądało? Czy listwy ///M wychodziły tylko w M-Pakiecie dla '03 540i czy w jakich jeszcze?