Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Czy wie ktoś z Was, jaki jest fabryczny stopień przyciemnienia szyb z tyłu (szyba tylna i szyby drzwi tylnych) w G30? Chodzi mi o sytuację, gdy w konfiguracji wybrano szyby tylne przyciemniane. Wybieram się na przyciemnienie szyb jutro (bo mam zwykłe) i są dwie opcje - 65% i 85%. Nie chcę zrobić z tego kompletnej czerni, a zbliżyć się do tego, co wychodziło fabrycznie. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Nie wiem niestety jaki jest stopień przyciemnienia, ale ciekawy jestem co z tym słynnym matrixem, kropeczkami na brzegach szyb. Dają gwarancję, że nie będzie widać białych prześwitów ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kurde musze poszukac certyfikatu w g21 mam przyciemnione wlasnie folia ( robil to facet ktory na codzien pracuje jako detailer w salonie bmw) a w g31 mam ori przyciemnione i musze przyznac ze te oryginalne sa mniej przyciemnione a w g21 wcale nie mam bardzo ciemnych. Te kropeczki zawsze bedzie widac - taka to juz cecha przyciemniania folia ale i tak uwazam ze warto. 

Opublikowano

Zrobione na 65%. Jest to bardzo delikatne przyciemnienie - i o to mi chodziło, żeby nie zrobić z tego samochodu typu czarny VAN.

Kropeczki jakieś tam widać, ale nie ma dramatu. Koszty śmieszne - 700 zł za wszsytko - z folią hybrydową.

Opublikowano

Fajnie, że dobrze wyszło. Masz może jakieś fotki z zewnątrz? Też mam narazie akwarium, ale nie chciałbym, żeby nie było za ciemno. Do tego myślę zaopatrzyć się w dedykowane zasłonki, tak na wyjazdy. Podobno Ray coś tam 😉 są niezłe.