Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
próbowałem dziś otworzyć z tyłu samą szybę i nie udało mi się.Zamek nie zaskakuje. Klapa się otwiera, a szyba nie. jak temu poradzić? :jawdrop:
Opublikowano
no moze to banalne ale to otwieranie szyby jest osobna klameczka bardziej po prawej, tak wiec jak naciskasz ta po srodku od otwierania klapy to szyba sie nie otworzy. To tak na wszelki wyadek pisze bo czasami błachostka a my kombinujemy. Jezeli naciskasz ta ktora trzeba to pewnie siłowniczek nie działa lub nie ma zasilania. Ściągnij sobie tapicerke z tyłu i polookaj

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

Opublikowano

Witam podepnę się pod ten temat. U mnie w E34 '93 r oczywiście touring mam podobny problem. Nie mogę otworzyć ani tylnej klapy ta klamką ani tylnej szyby...pomóżcie co mam z tym zrobić... :modlitwa:

Aha zapomniałem że caly czas otwieram tylną klapę kluczykiem ale zaczyna mnie już to wkurzać...

Opublikowano
Podobnie jak BIOTIT - po prostu sprawdź napięcia zasilające zamek elektryczny! Masz typowe objawy nie podawania napięcia na zamek elektyczny. to dość prosta usterka :worried:
Opublikowano

witam,

a może jest to problem z przewodami , które są zamocowane na zawiasach klapy i tam często się przecierają lub pękają (z tego co pamiętam to są one po prawej stronie)

dario