Skocz do zawartości

Ustawienie kątów z tyłu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy w Warszawie jest jakiś warsztat,który potrafi ustawić kąt z tyłu w e36 bo już mi sił brakuje.Co do tórego magika pojadę to mi truje,że się nie ustawia a jak mu mówie ze jest to ustawiane to patrzy na mnie jak na wariata :mad2:

Najlepiej jak macie coś na Bemowie

Pozdrawiam

Opublikowano
podjedz do porzadnego warszattu gdzie ustawiaja zbierznosc. Najlepiej komputerowo. Mi swietnie wymierzyli i jest gicior. Odpowiedzialna za to jest jedna sruba. Nie wierze ze w Warszawie nie ma takiego dobrego warsztatu.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
  • Autor
Może i są takie stacje ale do tych co jeździłem to nie mają zielonego pojęcia i dlatego poprosiłem żeby ktoś polecił jakiś dobrą stację ale niestety chyba jednak nie ma w Warszawie takich stacji :(
Opublikowano
witam a czy zły kąd pochylenia koła moze sprawić ze żdziera mi od środka bieżnik z tyłu mechanikm powiedział ze zabardzo siedzi tył i koła sie jakby rozchodzą i trzeba podnieść tył tylko nie wiem jak czy chce podłożyć gumy usztywniające pod sprężyny ja mam e-32 730 iA 89'
Opublikowano
gumy daja to ze auto nie siadzie ponizej tych gum. Twardsze nie bedzie. A jesli auto bedzie siedzialo an gumach to twoja przyjemnosc z jazdy bedzie kiepska. Jesli masz zle katy pochylenia to bedzie zbieralo tak jak mowisz w twoim wypadku od srodka.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
W mojej E30 zrzerało środki opon wymieniłem nowe tylne tuleje i wszystko jest git ,może ci się też posypały

Narazie E30 316 ,ale i tak wszystko wyprzedzam !!!

-------NEXT-------> E36 325

Opublikowano
dzięki w piątek pojade na zbieżność zobacze chy coś wykryje jeżeli tak to zajme sie tymi tulejami nara pozdr.
Opublikowano
  • Autor
Widzę że jednak nikt nie poleci warsztatu który ustawił by z tyłu kąty w mojej beci :mad2: