Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

kolega chce kupic e34 i sa dwa ogloszenia

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1780783

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1818283

zna moze ktos te auta?

czy ceny nie sa za niskie, bo w sumie wg mnie sa bardzo niskie.

mozecie cos napisac o silniku 3,5 litra bo ja go kompletnie nie znam a nie chce zeby kumpel sie pakowal w jakies badziewie awaryjne.

szukalem na forum ale nie ma konkretnego tematu o tym silniku wiec porosze o info.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano
silnik 3,5 to dosyć mocna i trwała jednostka, ja osobiście posiadam takowy egzemplaż jestem z niego b zadowolony ma to ponad 200 koni jedzie sie tym żwawo mimo to ,że ma najechane 280 tys chodzi jak nowy nie jest awaryjny bo niema sie co tam psuć, jedynie przepływomież jak auto jest na zwykłym gazie, żle dostrojonym, jak kupisz zadbany egzemplaż będziesz jeźdźił i jeździł
BMW sie nie psuje
Opublikowano

wow! to m30 w budzie e34 jest takie tanie?? ja rozumiem że cena raczej nie powinna przekroczyć dychy za egzemplarz w stanie normalnym, jezdżącym i czystym oraz bez usterek i natyczmiastowych wymian, ale 5-6 tyś? Panie Marku, jest pan właścicielem takiego modelu, zapewne zna pan wartość swojego pojazdu i obecne ceny na podobne egzemplarze. proszę napisać (jeśli mogę mieć taką prośbę) czy te ceny z ogłoszeń nie są za niskie? czy one naprawde sie tak ciężko sprzedają, ze mimo swoich zalet mają takie niskie ceny? ja wiem, ze to juz stary samochód, ale za 5-6 tyś to sie chyba kupuje ładne e30... bo za e32 z tym samym silnikiem 5 tyś to za malo, to już odkryłem przy oględzinach, bo w tym roku mialem chęć na takie coś. i jeszcze cos: co lepiej kupić z tym silnikiem (pomijając indywidualne preferencje kupującego) e34 czy e32 z m30b35?

z góry bardzo dziękuję za odpowiedź

Opublikowano

ja niewiem skądsie biora te ceny, wartość mojej 535 szacuje na około 10 tys ale ja mam jak na te lata pełną opcje( skóra klima szyber 4 el szyby) no i gaz też mam, niska cena to pewnie koszt paliwa bo taka 535 potrafi dobrze jeczać ale i dobrze spalic i pewnie to dlatego lub jest jakaś usterka

aczy E 34 czy E 32 to już pozostawiam tobie,oczywiście budowa podobna osiągi podobne E 32 wieksze E 34 troszke mniejsze cena porównywalna ja oczywiście zostawiłem sobie E 34 do takego sobie skoczenia tam i tu take fik mik i już jest poprostu zwinniejsza od E 32 a pozatym to to samo

BMW sie nie psuje
Opublikowano

Dziękuję, takiej odpowiedzi oczekiwłem.

też mi sie wydaje te 5-6 tyś za tanio, bo za taki samochód, zeby sie co chwila na niego nie denerwować, nie ważne czy e34 czy e32, trzeba dać troszke więcej. a w takim za te 5-6 tyś to pewnie przy oglądaniu okaże sie ze no odpala, wszystko git, ale tu już zaraz coś trzeba wymienić w zawieszeniu, tu jest odprysk na lakierze i trzeba malować, tu i tam jakaś pierdółka, i jak sie wszysko ponaprawia, to wyjdzie że cena 10 tyś.

tak więć, GP-T1000, mamy chyba satysfakcjonującą odpowiedź.

Opublikowano

tak więć, GP-T1000, mamy chyba satysfakcjonującą odpowiedź.

tak, dziekuje rowniez.

z tym ze mam nie daleko do tych aut i chetnie bym sie przejechal je obejzec... moze ewentualne usterki czy nie domagania ktorych wynikiem jest taka cena sa malo razace i do przelkniecia. no ale tak jak na wstepie pisalem to nie ja kupuje tylko kolega i to on decyduje. ja na bmw napalam sie jak male dziecko i kazda bym jechal ogladac a jak ok to kupowac.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg