Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przykro mi że nikt się nie odezwał, ja jedyne co wypatrzyłem to pewnie to co każdy, a więc przeglądy wpisane chyba ręcznie do komputera bez żadnego numeru warsztatu, chociaż sam serwisuję auto u znajomego i raczej wierzyłbym innym, jeśli mówiliby że serwisowali w podobny sposób poza ASO. Byłeś, widziałeś, oglądałeś?

Opublikowano

Byłem, oglądałem, sprawdzałem. Niestety nie kupiłem. Serce widziało tylko silnik 😉 jednak rozum widział jeszcze parę kosztownych inwestycji. Opony zimowe i letnie nie nadające się do użytkowania, cieknące amortyzatory przód. Drżenie kierownicy powyżej 120 km/h albo od amortyzatorów albo może tez coś z układem kierowniczym. Nie malowana, serwisy bez zastrzeżeń, wszelkie wymiany typowo eksploatacyjne. Samochód fajny jednak wymagający jeszcze sporego dofinansowania i nie mówię tutaj o podstawowym "mak zestawie" (oleje, filtry...).

Szukam dalej 😉

• Lubię to 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 10.05.2024 o 23:15, yaro6891 napisał(a):

A kojarzysz może jaka była cena tego auta ? I jaki rok ?

214 000 PLN 2018

BMW