Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trudno ocenić, na pewno brakuje uszczelek nakładanych na zderzak i jednej krótkiej po stronie kierowcy w komorze silnika.
3A0jS9b.png
  • Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wygląda na to że tapicerka w środku zmieniona?

Rzeczywiście, wyskakuje:

Upholstery LEDER DAKOTA/D3 SATTELBRAUN (LCD3)

Popytam o to, orientujesz się może ile kosztuje sprawdzenie w serwisie stanu auta? EDIT: chodzi mi o przybliżone koszty sprawdzenia w ASO

Opublikowano

Rzeczywiście sporo, na szczęście okazało się, że znajomy ma serwis także sprawdzi mi wszystko na tip top.

Dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

Witam ponownie :D

Ostatnio zawracałem dupę na forum czy warto kupować używanego diesla w e90 i po kilku przemyśleniach zrezygnowałem i postanowiłem szukać dla siebie benzynki. Chce mieć napewno w e91

zastanawiam się teraz nad 318i (136/144ps) nie jestem rajdowcem wczesniej miałem e46 320d 136ps i mocy wystarczało, czy stosunek mocy do masy w e91 318i jest w miarę akceptowalny??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W 318i masz o 1/3 mniejszy moment, będziesz to czuł. Najlepiej znajdź jakąś blisko i obejrzyj, przejedź się to zobaczysz czy Ci pasuje.
3A0jS9b.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Cytując klasyka - "kupowałbym".

Mógłbyś wrzucić parę zdjęć tych listw z bliska?

3A0jS9b.png
Opublikowano
Cytując klasyka - "kupowałbym".

Mógłbyś wrzucić parę zdjęć tych listw z bliska?

Haha to kupuj śmiało :D

Podeśle Ci wieczorkiem :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Cześć wszystkim, prosiłbym o opinię w sprawie tej Beatki:

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-tapicerka-skora-ostrygowa-wielofn-kierownica-mpakiet-naped-4x4-staly-ID6yj2n5.html#9c8c8188f3

Jak Wy ją widzicie? Ta kierownica mogła być jako dodatkowe wyposażenie?

Byłem, oglądałem, nie polecam. Tapicerka nie wymieniona tylko obszyta na nowo. Widać, że ktoś przyoszczędził na tapicerze. ;) Właściciel na początku twierdził, że zrobił to bo mu się kolor nie podobał. Po dłuższej rozmowie przyznał się, że miała pewną większą przygodę dlatego kierownica, obszycie (bo poduszki), i do tego kilka części karoserii zmienione. Po zużyciu materiałów widać gołym okiem, że sporo ponad 250k nalatane. Właściciel śmiało zejdzie do 40k PLN. Rozrząd do wymiany i to "na już"!

Dla pedantów: Stan lakieru wymaga pomocy polerki.

Edytowane przez 0okm
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dwa miesiące za późno. :D
Przecież napisałem, że nie polecam! ;) Żart oczywiście. Co kto lubi. Przez mocno szkodową przeszłość osobiście bym nie kupił.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mówimy o innym aucie, ja piszę o E91 kolegi kamilzolk.
3A0jS9b.png
Opublikowano

Niska cena jak na to co oferuje ta beemka.Z tym motorem i tym wyposażeniem to sam bym ją łyknął.Brać do serwisu i sprawdzać.

Wysłane z Nexusa 6