Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

diesel 2006 170 K km przebieg ? 37 k zyla...

ja bym obstawial 2006 370 k.. 37 k zl.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Nie no góra 270 ma :) rozkoduje ktoś vin?

WBAVC91040KS07671

Info z http://www.bimmer.work:

Vehicle Identification Number WBAVC91040KS07671

Type VC91

Model 330D OL(EUR)

Development Code E90 ()

Chassis LIM

Steering LL

Doors 4

Engine M57/T2

Displacement 3.00

Power 170

Drivetrain HECK

Transmission MECH

Color BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Upholstery SENSATEC/BEIGE(KAB4)

Production Date 2005-12-01

Options

S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD

S255A SPORT-LEDERLENKRAD

S2ABA LM RAEDER/ELLIPSOIDSP.162/MISCHB.

S441A RAUCHERPAKET

S4ABA EDELHOLZAUSFUEHRUNG NUSSBAUM WURZEL

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE

S522A XENON-LICHT

S534A KLIMAAUTOMATIK

S563A LICHTPAKET

S640A AUTOTELEFONVORBEREITUNG

S663A RADIO BMW PROFESSIONAL

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR

S8SPA COP STEUERUNG

Standard Equipment

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE

S497A MITTELARMLEHNE IM FOND

S520A NEBELSCHEINWERFER

S548A KILOMETERTACHO

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sensatec czyli nie skóra, no i mała pomyłeczka na roczniku...
Opublikowano
400 tysiakow mini !

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Z przebieg w dieslu to już tak będzie za tą kasę więc trzeba ryzykować niestety. Ja z kolei nie mogę znaleźć 320i a benzyna jest niestety mniej chodliwa
Opublikowano
Faktytcznie trudno sie o cos przyczepic, duzo zdjec i z bliska, Vin, zdjecia ksiazki. Tylko cena do przebiegu troche nie ta. :shock: a ja w okazje nie wierze z zasady. Ja bym pojechal osobiscie sprawdzic ale sa tu tacy ktorzy widza duzo wiecej niz ja, moze cos zobacza. Rozkodowac Vin, poprosic jakis serwis o historie... jak wszystko pasie to oczyziscie kontrola przed zakupem.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

Mam kilka watpliwosci/pytan odnosnie tego auta, nie jestem ekspertem w sprowadzaniu samochodow, wiec moze ktos to wyjasni:

1) benzyna i diesel maja taka sama ksiazke serwisowa? Chodzi o dieselkraftstofffilter i dieselpartikkelfilter z ksiazki serwisowej.

2) blachy, na ktorych stoi auto sa jako typowo niemieckie, mozna na takich wyjechac z DE? Chodzi mi o to, ze to nie sa ani blachy tymczasowe ani blachy celne. <-- niech sie w tym temacie wypowie, ktos kto ma wiecej doswiadczenia i wiedzy, jak to wyglada od strony formalnej.

3) moze sie czepiam, ale samochod ma blachy z Drezna, a wszystkie przeglady mial robione w okolicach Mannheim (68766, Hockenheim albo 67346, Speyer)

Opublikowano

Dieselkraftstofffilter to filtr paliwa

Dieselpartikelfilter - decyduje o jakości spalin wywalanych w powietrze

Co do tablic to nikt ci nie są auta na nich tym bardziej na export. Niemiec musi auto wymeldować , a ty wykupujesz tablice tzw żółte dojazdowe na 5 dni wraz z ubezpieczeniem , kwota ok 70€

Widocznie właściciel sam przywiózł auto do PL ,albo to Poprostu lewe blachy

Na przegląd gościu mógł jeździć gdzie chciał, lub ma kolegę który mu zaoferował swoje pieczątki .

Opublikowano

Cześć! Pomóżcie koleżance :oops:

Nie znam się na samochodach i potrzebuję małej pomocy w wyborze mojego auta.

Spodobało mi się to E90 z ogłoszenia: http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-2-0i-150km-navigacja-klimatronik-super-stan-ID6ybbvh.html

Na co warto zwrócić uwagę przy oglądaniu tego auta? Jest to oferta komisu samochodowego -mam się tego w jakiś sposób obawiać?

Opublikowano
Ręce opadają... jest to auto używane i to że coś w wyposażeniu nie zgadza się z VIN to nie znaczy że było bite... Obejrzeć auto zrobić diagnostykę komp. I na końcu sprawdzić zawieszenie i historię pojazdu
Opublikowano

Witam. Jest ktos moze z okolic albo moze juz ktos ogladal te e90tki ?

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-sedan-330i-258ps-benzyna-xenon-alus18-skora-100-oryginal-tarnow-ID6yb0a3.html#327a14196d

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-benz-3-0-moc-258-ps-km-full-wypas-navi-skora-dvd-tv-xenon-parktrinic-ID6yamAf.html#327a14196d

Mimo ze sa z komisow, z ktorymi wiadomo jak bywa to chcialbym sie im przyjrzec natomiast mam bardzo spory kawalek drogi do przebycia zarowno do 1 jak i do 2 modelu.

Opublikowano

Witam serdecznie na forum jestem nowym użytkownikiem, poszukuje BMW E90 silnik tylko i wyłącznie benzynowy, jaki silnik polecacie rocziniki 2005,2006,2007? na allegro jest mnóstwo modeli, oczywiście większość w stanie ,, idealnym" czy możecie mi pomóc przejrzeć szczegółowo niektóre modele?

Pozdrawiam