Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie znalem vin-info dzieki.

Tak naprawde w Polsce brakuje jakies duzej sieciowki z autami uzywanymi z ustalonymi kryteriami jakosci i niech bedzie te 20% drozej jezeli auta sa w dobrym stanie bo sadze ze nie szybko doczekamy sie zmian w prawie i sadownictwie ktore ureguluja problem.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
A ktoś na temat ten forumowej może się wypowiedzieć?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

zalatw VIN

Opublikowano
cyt. Dla potwierdzenia udostępniam vin KT00324.

Pomylilem linki. Sorry

Pisalem odnosnie tego 325i ze Szczecina

Opublikowano

zalatw VIN

czy 325i to ( jakosciowo itd) to ten sam silnik co 330i ? chodzi mi glownie o awaryjnosc itd

Opublikowano

zalatw VIN

czy 325i to ( jakosciowo itd) to ten sam silnik co 330i ? chodzi mi glownie o awaryjnosc itd

Z tego co pamietam niestety nie, ale tu na pewno ktos sie wypowie - nie chce wprowadzac w błąd.

Opublikowano
Nie liczyłbym na to, tu każdy patrzy jak kogoś oszukać, byle tylko być do przodu. Zostaje jedynie Premium Selection :norty:

Premium Selection ... jest 5 aut w polsce premium selection w wyszukiwarce BMW... wszystkie modele i silniki lacznie :) to zadna opcja. Pewnie jest wiecej tylko dealerzy nie kompletuja bazy ale przeciez nie bedziesz wydzwanial wszystkich dealerow po to jest internet.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

zalatw VIN

pytajcie precyzyjnie o ktory silnik chodzi N52, N52n czy N53 ? i z ktorego roku...

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano (edytowane)

pytajcie precyzyjnie o ktory silnik chodzi N52, N52n czy N53 ? i z ktorego roku...

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-steptronic-idrive-osoba-prywatna-ID4pavN1.html

to chyba N52?

lepiej 330i

https://historiapojazdu.gov.pl/

Fajna opcja na sprawdzenie przebiegu. Spisuja przy badaniach technicznych

Po 5 sekundach refleksji wiesz ze to sciema :D ciekawe kto zrobi pierwsza statystyke sredniego przebiegu auta w polsce uzywajac tych wpisow. Bedzie wesolo ! :mrgreen:

jezeli ktos ma konto na EPUAP to juz moze :)

Edytowane przez Rivasi

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
https://historiapojazdu.gov.pl/

Fajna opcja na sprawdzenie przebiegu. Spisuja przy badaniach technicznych

Badania robisz co rok. Dwa spisane stany licznika to juz cos

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
z jednej strony tak, to działa, ale ja już się spotkałem na przeglądzie z tekstem "Pan mi poda jaki tam przebieg, bo bez okularów nie widzę..." Więc dla chcącego "skorygować" licznik, nic trudnego
Opublikowano
z jednej strony tak, to działa, ale ja już się spotkałem na przeglądzie z tekstem "Pan mi poda jaki tam przebieg, bo bez okularów nie widzę..." Więc dla chcącego "skorygować" licznik, nic trudnego

a ja znam tekst "ile tam bylo juz na liczniku ? :)

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dobrze wszystko fajnie. U mnie spisal zgodnie z prawda. Nie kazdy cofa licznik na badaniach i nie kazdy badajacy pyta ile ma wpisac. To zawsze cos. Dodatkowo masz wykaz wlascicieli.

Jak nie chcecie to nie sprawdzajcie.

Ja daje to jako pomoc w selekcji negatywnej - jak sie nie zgadza przebieg to odpuszczam auto - jak sie zgadza i zgadza z przebiegiem z ASO to zaczynam szukac dziury w calym gdzie indziej ;)

Opublikowano

A ja mam takie troche dziwne pytanie: jak szybko spadają ceny bmw e90? Np czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć za ile będzie można kupić taką "beemke" za 2 lata w porównaniu do teraz?

Wiem że wróżek tu nie ma ale może ktoś, coś?

Z góry dziękuję.

Opublikowano
Dobrze wszystko fajnie. U mnie spisal zgodnie z prawda. Nie kazdy cofa licznik na badaniach i nie kazdy badajacy pyta ile ma wpisac. To zawsze cos. Dodatkowo masz wykaz wlascicieli.

Jak nie chcecie to nie sprawdzajcie.

Ja daje to jako pomoc w selekcji negatywnej - jak sie nie zgadza przebieg to odpuszczam auto - jak sie zgadza i zgadza z przebiegiem z ASO to zaczynam szukac dziury w calym gdzie indziej ;)

Na luzie :) chodzi mi bardziej o to ze jezeli system jest dziurawy to faktycznie tylko selekcja negatywna wchodzi w gre. Mnie po prostu dziwi ze ktos wypuscil system ktory od zalozenia jest dziurawy.

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czynnik ludzki to zawsze dziura w systemie
Opublikowano
nie podałeś żadnych wytycznych, najmniej tracą na wartości zadbane i dobrze wyposażone (szczególnie mocne silniki) egzemplarze, zakładając że dziś znalazłeś 2.0d w cenie 32 tyś to za dwa lata będzie kosztowała w okolicach 24-26 tyś, oczywiście ma na to wpływ wiele czynników

Racja, interesowałby mnie silnik 2.5 benzynówka (jak narazie) rocznik 2005, 2006 niczego więcej się nie spodziewam. Więcej szczegółów nie jestem w stanie podać.

Albo prościej: czy za 2 lata będzie możliwe kupno takiej bmw w cenie do 20k? Oczywiście w miare godnym stanie.