Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Wymieniał ktoś może u siebie dyfuzor ? Chce zainstalować w stylu tego co jest w M440i, bardziej mi siada po prostu wygląd tych końcówek wydechu z nakładkami. Znalazłem niby coś takiego http://tinyurl.com/k773bbdc ale nie wiem czy będzie to pasować z tego faktu że mam hak holowniczy oryginalny 

blak-by-ct-spoiler-bmw-4-series-g26-gloss-black-diffuser-and-tips-mp-style-ct-carbon-bmw-4-series-g22-gloss-black-spoiler-mp-style-33960458256554_1148x_crop_center.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, nokia6pl napisał(a):

ale nie wiem czy będzie to pasować z tego faktu że mam hak holowniczy oryginalny 

Moim zdaniem nie będzie, ale oczywiście nie wiem jaką maż wersję auta.

Ja mam bez mpakietu i dolna część końcówek wydechu pokrywa się z dolną linią zderzaka. Też mam oryginalny, elektryczny hak holowniczy. On wysuwa się tak, że jest niemalże tuż pod zderzakiem, a na tym zdjęciu które załączyłeś jest jeszcze sporo dyfuzora pod linią wydechu.