Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule. Chcę zakupić serię 7 w wersji long z monitorami z tyłu. W ogłoszeniach są monitory z funkcją TV, DVD, albo bez, do sterowania oświetleniem itp, jak dla mnie bezużyteczne. Nigdzie nie otrzymałem informacji, czy będę mógł dzieciom włączyć bajkę z youtuba jadąc np. na wczasy.

Czy ktoś ma taką opcję, albo podpowie jak to zrobić? czy jest jakaś różnica między modelem przed liftem a po lifcie?

• 4 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 15.01.2024 o 13:30, turas123 napisał(a):

W przedliftowym dziala to lepiej bo mozesz sciagnac aplikacje na ten tablet w podlokietniku albo robic screen mirroring z telefonu.

Witam. Na ten tablet w podlokietniku mozna sciagac aplikacje? Tez borykam sie z tym problemem. Probowalem instslowac aplikacje screen2auto ktora miala dac dostep do wszystkich aplikacji w telefonie ale jakos nie poszlo. Monitory z tylu bezuzuyteczne. Screen mirroring dziala slabo raz laczy raz nie laczy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na samsungach s2* screen mirroring działa dobrze i z przodu i z tyłu. Można na niego sciągać aplikacje. Są one widoczne jak wyjdzie się z menu sterowania funkcjami samochodu.