Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Cos dziwnego stalo sie w moim statku. Otoz przestaly dzialac wycieraczki, centralny zamek, szyberdach oraz elktryka szyb.

Coz sie moglos stac i jaka moze byc tego przyczyna?

Pozdrawiam.

Opublikowano
domyslam sie ze to cos moze znajdowac sie tez pod siedzeniem. ale nawet nie wiem na co sie patrzec. jezeli niezaleznie od tego co nawalilo okaze sie ze samo z siebie nawalilo to bedzie ok. gorzej jak bedzie jakas przyczyna tej awarii ( np zwarcie ).
Opublikowano
za siedzeniem kierowcy pod tylną kanapą są sterowniki szyb centrala wycieraczek i oczywiście bezpieczniki ewentualnie po drugiej stronie gdzie jest bateria jest w czarnym plastiku metalowa płytka taki bezpiecznik też go sprawdź na czerwonym gróbym przewodzie el
BMW sie nie psuje
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
siemka, mam to samo co u kolegi wyzej raz działa central, szyby radio, wycieraczki, a raz nie i niewiadomo od czego to zależy, kolega znalazł rozwiązanie? :?
Opublikowano

Aby nie zakłądać nowego tematu napiszę tutaj:

czy ktoś z Was wie jak nazywa sie środek (i jakie musi mieć składniki) do czyszczenia złącz elektrycznych (typu kostki, wtyczki...). Potrzebuję taki preparat i będe wdzięczny za wskazanie mi drogi ;)

Pozdrawiam :D

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
mam problem z akumulatorem rozladowywuje mi sie przez noc jak by bylo cos wlonczone ala niewiem co akumulator ma pol roku
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam, cos dzieje sie z moim bmw, wczoraj wszystko dzialalo a dzisiaj nie odsówaja sie szyby i central przestał działac, jaka moze byc tego przyczyna?? pomozcie;/ mam 318is 1993
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, proponuje sprawdzić główny bezpiecznik taki płytkowy niedaleko wyjścia od aku. U mnie wizualnie był ok, a czasami nie działał central, szyby, radio i wycieraczki. Po jakims czasie dopiero było widać przepalenie na nim. Po wymianie na nowy wszytsko ok. U mnie w e34 2L 24v był 80A. Pozdro
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też mam Bardzo duży problem. Tyle że u mnie wygląda to poważniej, mianowicie:

zdaza się że wyłączy mi się komputer, radio, światła, silnik szarpnie, wyskoczy błąd nivo, błąd autoamtycznej skrzyni, zegary spadną do zera, coś cyknie obok prawej nogi pasażera. Dzieje się to powiedzmy na sekundę i daje j jedzie normalnie. Bywa że przez 500 km nic sie nie dzieje a bywa też że na odcinku 5km wydaży się to kilka razy. Mam wrażenie że to coś z ładowaniem bo jak ostatnio grzebałem sobie przy autku to ładowałem aku prostownikiem i przez około tydzień miałem spokój, dziś znowu się zaczęło. Ładowanie waha się w granicy 12,8-14,5 V

tak faluje. Obroty tyż nie są za ciekawe. Pomocy Drodzy Forumowicze.

Pozdrawiam