Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ncs expert daje te błędy, natomiast Inpa normalnie się łączy choć w poszczególne moduły nie jest w stanie wejść. Męczę się z tymi błędami już od jakiś dwóch tygodni, przewertowałem to forum jak i zagraniczne i żadne rozwiązanie nie pomogło, wgrywałem wielokrotnie spdaten e60, próbowałem na win 10 i win7. Jeden interfejs kupiłem na allegro a drugi od intermaca, sądząc że może to wina jego.  Może ktoś z forumowiczów byłby w stanie pomóc?

• Moderatorzy
Opublikowano (edytowane)

Może nie działa dlatego, że do e90 potrzebujesz spdaten do e90(e87) a nie e60.

Edytowane przez Kuj0n

spacer.png

Opublikowano

Mam wgrane spdaten od e90 i wyskakują błędy : Vin is faulty  COAPI 2020 SG antwortet nicht IFH-0009 SG nicht angeschlossen oder medlet nicht cas, COAPI 2020 SG antwortet nicht FGNR_LESEN COAPI 2020 SG antwortet nicht FGNR_LESSEN: A_E65CAS

Tak jakby potrzebował jeszcze od e60 ale to nic nie daje

• Moderatorzy
Opublikowano

Normalnie wybierasz w NCSie e89 i cas i chce od Ciebie CAS z e65?

spacer.png

Opublikowano

Tak zgadza się,próbowałem już różne instalki: Mike easy tools, Bmw standard tools oraz od intermaca. W każdym przypadku błąd był ten sam