Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

No to sa 10.25 cala o ile kojarze. Dobrze to wyglada, dobrze dziala. Tylko nie oszczedzaj na pamieci operacyjnej, bo bedzie mulil strasznie (to samo jak w przypadku smartphona). Co do producenta, to ciezko mi Ci doradzic. Ja mam sprawdzonego w Chinach i od nich zawsze bralem. Tu w Polsce to nie znam w sumie firm, ktore ciagna dobry sprzet ze sprawdzonych zrodel.

Edytowane przez mmw
Opublikowano
4 godziny temu, mmw napisał(a):

No to sa 10.25 cala o ile kojarze. Dobrze to wyglada, dobrze dziala. Tylko nie oszczedzaj na pamieci operacyjnej, bo bedzie mulil strasznie (to samo jak w przypadku smartphona). Co do producenta, to ciezko mi Ci doradzic. Ja mam sprawdzonego w Chinach i od nich zawsze bralem. Tu w Polsce to nie znam w sumie firm, ktore ciagna dobry sprzet ze sprawdzonych zrodel.

Minimum 4GB y 32 GB to wiem . Jak masz prawdzonego w China to moglbys dac namiar ?? Na priv .Bardzo duzo kupuje na aliexpres i zadnych problemow nie mialem.

te gusta conducir? BMW
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No wlasnie niebardzo moge Ci podac, bo to nie jest detalista. Spojrze czy ich sprzet jest gdzies na Aliexpress i dam Ci znac.