Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

poszukuję osoby (na podkarpaciu lub małopolskie), która pomoże lub wykona montaż Logic7 w e91. Generalnie chodzi o instalacje wiązki, spięcie wszystkiego z głośnikami, wzmacniaczem i radiem + zakodowanie.

Posiadam głośniki 11 sztuk (5x główne, 4x twittery, 2x suby) i wiązkę.

Trzeba znaleźć wzmacniacz. Głośniki mogę pozmieniać sam, twittery i suby są już zmienione.
Nie chcę podłączać głośników na podsufitce więc te odpadają.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Szkoda czasu na oryginalny wzmacniacz i wiązkę.

Lepiej oprzeć to na normalnym wzmacniaczu car-audio.

Wiele razy montowałem zamiast stereo/hifi zestaw logic7 + wzmacniacz tylko do subwooferów. Dodatkowo kodując na system HIFI.
Jeśli masz starszą nawigację(bez mapy na dysku, tylko jeszcze z płyty), albo zwykłe radio(business lub professional) to osobiście wolałbym pójść w tym kierunku.
Dodatkowo mogę udostępnić schemat zwrotnicy do przednich drzwi z systemu Hifi Alpine(zestaw doposażenia dla E90 w miejsce zwykłego stereo), bazuje on na głośnikach z logic7(przednie drzwi), ale używa innego wzmacniacza(4-ro kanałowy od Alpine) 

• 2 tygodnie później...